Het is bijzonder bedroevend…

…te moeten vaststellen dat het als quasi abnormaal beschouwd wordt als er “veel autochtone Nederlanders in een wijk wonen”.  Alsof het uitzonderlijk is dat er nog Nederlanders in Nederland overgebleven zijn en dan troepen ze zelfs nog samen;  Hoe durven ze?

Dat er ruiten ingegooid worden bij een de zoveelste ‘vluchteling‘ die meent recht te hebben op de hemelse manna van Europa mag niet verbazen.    We hebben er genoeg van, genoeg van het profitariaat waar wij moeten voor betalen.
Maar we zijn wel verbaasd dat het een ‘nieuwsfeit‘ is dat er “veel eigen volk” in een wijk in een Nederlandse stad woont.  We worden vreemden in eigen land!*

De man ‘kreeg‘ intussen een andere woning.  Moet u eens proberen in de verrijkte wijken waar vandalisme een dagelijks feit is.  Een andere woning?  Op een wachtlijst gedurende enkele jaren, voor zover er  op ingegaan zal worden.  Tenslotte zou u de vijandige houding van de verrijkers kunnen uitgelokt hebben!

Lees meer hier.

*Nederland staat hier plaatsvervangend voor Oostenrijk, Duitsland, het land b, Scandinavië, Frankrijk… overal in de EU waar er wat te rapen valt!

FT