Het grote gelijk van de NAVO

mediamanipulatieOver de meningsheerschappij van de NAVO, desinformatie, over de politiek-correcte woordkeuze naar gelang het vriend-vijandbeeld verschilt.

“Worden oorlogen gevoerd om te helpen of om economische interesses veilig te stellen?”

 

“Er wordt gewoon gelogen.”

Nl. vertaling via ondertiteling d.m.v. rechthoekje onderaan.

FT

4 gedachten over “Het grote gelijk van de NAVO

 1. Enkel economische belangen spelen mee, voor 100.000 doden draaien die maffiakoppen het hoofd nog niet om.
  Roei die Bilderbergtroep uit en het wordt al een stukje veiliger,nemen we daar ook nog bij dat islam kanker gezwel dan wordt het al een heeel stuk veiliger en leefbaarder.
  M.i. zal 2016 het jaar van de veranderingen brengen, dat veel politiek gespuis onaangename tijden tegemoet gaan is alleen maar positief te noemen.

  • Jean, en wie zijn de Bilderbergers? Cruciaal., zijn we hier dan geen tegenstrijdige belangen aan het verdedigen??? Belangen waar wij in de grond van onze ziel niks mee te maken hebben?
   Ik lees hier aanvallen op Duitsland, Zweden, Noorwegen, landen waar ik mij verbonden mee voel. Ik voel mij helemaal niet verbonden met landen in het M.O maar toch wordt mij wijsgemaakt dat ik daar één land moet verdedigen. Waarom? Door de Jeruzalem overeenkomst van De Winter, Wilders en Strache?

 2. Een citaat uit een onverdachte bron, van Smedley D. Butler.
  zie bruggetje :
  http://en.wikipedia.org/wiki/War_Is_a_Racket
  Wat de Bilderbergers betreft, gaat het hier maar om de uitvoerders van de verborgen agenda’s van de banksters mafia’s van Wallstreet en The City. Naast de Bilderbergers zijn er immers nog andere occulte organisaties zoals het RIIA, CFR, Trilaterale commissie enz..
  Het zijn diezelfde banksters mafia’s die al eeuwen verantwoordelijk zijn voor alle oorlogen, burgeroorlogen, financiële en economische crisissen…
  Zie het boek The Nameless War van Archibald Ramsay., zie bruggetje.
  https://archive.org/details/TheNamelessWar_105
  Men kan alleen maar begrijpen wat er gebeurt als men dit plaatst binnen het kader van de NWO.
  Inderdaad,Anna, de rechtse en nationalistische partijen werden met dit akkoord van Jeruzalem gecorrumpeerd en dan ook vleugellam gemaakt. Dit gebeurde voor de aanslag in Oslo, door Breyvik en konsoorten. Het gevolg was dat men nadien moest zwijgen, want deze rechtse en nationalistische partijen zijn een doorn in het oog van de NWO die ons hier overstroomt met vreemdelingen, en waartegen het verzet moet geneutraliseerd worden. Over de stuwende krachten achter deze massale immigratie moet zeker gezwegen worden.
  zie bruggetje over het Coudenhove Kalergi plan :http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php
  Het gaat hier over dezelfden die ze in Gaza de zee in willen jagen(=voor mij geen probleem), maar de “lat moet wel gelijk liggen”.
  Het is onbegrijpelijk dat men dit alles bij de rechtse en nationalistische partijen niet weet, de enige verklaring hiervoor is dan ook verraad of chantage!!!
  zie bruggetje :http://abundanthope.net/pages/Political_Information_43/MOSSAD-S-MURDEROUS-ACTIVITIES-IN-AUSTRIA-DUBAI-MUMBAI-BELGIUM-HOLLAND-NEW-ZEALAND_printer.shtml
  Het is dan ook steeds van belang achter de schermen te kijken , ook al zijn daar zaken die voor velen onaanvaardbaar zijn, en die men dan bijgevolg ook verdringt, maar zoals in de psychologie wordt gezegd :” wat verdrongen is, is niet verdwenen…”

  • Kende die Kalergi niet, en dank je voor het bruggetje. Hij wil ons op een rustige, gevaarlijke manier iets aanpraten. De mannen die hij vermeldt zouden Wahljuden zijn (Kant, Tolstoi en d anderen). Niks van aan, zij oordeelden zoals Goethe, Herder, de grote Hohenstaufe en Hohenzollern en zoals alle grote mannen voor en na hen. Zonder de joden hun eigen aard te verwijten, hielden ze hun gedachten goed voor een daadwerkelijk gevaar voor onze civilisatie en cultuur. En wat de Kerk betreft, die heeft de Joden in toom gehouden en ze als vreemden behandeld en hen tegelijkertijd voor vervolging behoed.
   In rechtse middens wordt veel over links gepraat, waarbij men steeds vergeet dat er in de linkse ideologie, in zijn algemene kader, twee hoofdvarianten zijn waartoe ook het liberalisme behoort en, vrij van concurrentie, het politieke denken in de westerse maatschappij beheerst. Alle tegenstand op dat liberale denken blijft uit. Het liberalisme werkt veel gevaarlijker in op de vorming van de ‘vrije mening’.

Reacties zijn gesloten.