Het groen van het islamitisch kalifaat

Pravda.ruVolgend artikel verscheen in de Engelstalige versie van de Pravda.  Wij vonden het de moeite dit (ingekort) stukje  proza voor u te vertalen.  Probeer u even voor te stellen dat dit als een opiniestukje of een lezersbrief in de vrije westerse pers opgenomen zou worden.

“War on terror is voorbij, de oorlog voor het islamitisch terrorisme is pas begonnen”.

“De leider van het Amerikaanse regime, sjeik Obama heeft verklaard dat de “war on terror” voorbij is.  Ja, ja, de slinkse taktiekoorlog is voorbij.
Desalniettemin is de Amerikaanse jihad voor de uitbreiding van het kalifaat, door middel van het soennietische terrorisme, door genocide en schending van de menselijkheid, pas begonnen.
Obama en zijn lakeien Cameron, de clown, en Bonaparte Hollande, zien het als hun missie het Syrische Vrije leger te bewapenen.  Het Syrische Vrije Leger… dat vecht om Syrië te bevrijden van alle minderheden, non-psycho-soennietische standpunten, van alle logica, wijsheid en van  een toekomst.  Zij willen hun doelstellingen bereiken door oorlogsgevangenen te vermoorden, door achtjarige jongetjes hun vijanden te laten onthoofden, hun hoofden te barbecuen, vrouwen en kinderen d.m.v. bommen te laten afslachten of, zoals recent aan het licht kwam, een heel christelijk dorp van de kaart te vegen en uit te moorden.
Wat is de huidige koers van een christelijke scalp voor “uncle jihad” en de Amerikaanse terreur-slippendragers?
Het Westen, dat erin slaagt zijn eigen bevolking aan een ongelooflijke snelheid in een post-Hitler-tijdperk de slavernij in te jagen (ook hen houdt niemand tegen),  dringen elkaar voorbij om toch maar zo snel, zo veel mogelijk, elke extremist die ze kunnen vinden te bewapenen.  Eender waar: Egypte, Bosnië, Albanië, Tunesië, Saoedi-Arabië, Jemen, Irak en nu Syrië’s nieuwe eigenaars.
Er wacht ons een interessante toekomst en Obama met zijn internationale criminele entourage doen hun best om een christenloze groene toekomst te verzekeren.. het groen van het islamitisch kalifaat.
Proficiat, Amerikanen, goed gedaan.”

Auteur: Stanislav Mishin, Pravda.Ru
Vertaling: Floriaan Terbeke

4 gedachten over “Het groen van het islamitisch kalifaat

  1. Klopt lijk een bus.Binnen twee generaties zal Europa omgebouwd zijn in een Moslimwereld ,en dit zonder enig verweer.

    • Wij zullen uw vraag doorsturen naar de experten ter zake, Bert Anciaux, en professor Eva Brems, beide voorstanders van een “groene” samenleving.

Reacties zijn gesloten.