Het Europese manna lokt

Eurostat maakte de cijfers bekend van het aantal geregistreerde asielzoekers in Europa. 

Let wel: dit zijn degenen, die officieel asiel aanvragen.  Daar bovenop komen de illegalen, die geen kans maken aanvaard te worden voor een eeuwigdurend logeerpartijtje, de uitgeprocedeerden, de uitgewezenen, en de rest van het zootje profiteurs, die onder het mom van vluchteling of een andere meelijwekkende beschrijving hier willen komen parasiteren.

Toch wel merkwaardig dat de meeste ‘vluchtelingen’ uit Prachtlanden afkomstig zijn waar de godsdienst van de vrede de scepter zwaait.

Uit cijfers van het Europese statistische bureau Eurostat blijkt dat het aantal asielzoekers in Europa in het eerste kwartaal van 2013 is gestegen naar 85.000. Dat zijn er 15.000 meer dan in het eerste kwartaal van 2012.

De grootste stijging was voor Duitsland: er kwamen in het eerste kwartaal ruim 6000 asielzoekers binnen. In Bulgarije en Hongarije klopten in dit tijdsvak vier keer zoveel asielzoekers aan als in 2012.
Uit Mali kwamen vier keer zoveel asielzoekers in het eerste kwartaal als in 2012. Ook uit Syrië en Rusland kwamen aanzienlijke aantallen: respectievelijk 6000 en 4000. In Zweden verblijft het hoogste aantal asielzoekers per miljoen ingezetenen.

Voor Nederland kwamen de meeste asielzoekers in die periode uit Somalië (645), Irak 510, Afghanistan (415), Syrië (350). Uit andere landen kwamen 1850 mensen.

In Engeland kreeg het grootste aantal asielzoekers in eerste instantie een verblijfsvergunning: 36%. In Duitsland en België was dat 17%, in Zweden 15%. Italië kende het hoogste aantal toewijzingen toe op humanitaire gronden: 46%. Nederland was nog niet in staat de cijfers over beschikkingen te leveren.

Eurostat: Population and social conditions, 20 september 2013

Volgens EU-commissaris Barrot is immigratie een morele plicht.  Volgens ons is massa-immigratie Europese genocide.

Via het rechthoekje onderaan kan de vertaling inschakelen.

5 gedachten over “Het Europese manna lokt

  1. Als er dan ,eindelijk eentje bij loopt die de taal spreekt , werkt en zich heeft aangepast , vliegt hij buiten om de WC’s van de Taliban te ontstoppen . Maggie heeft niet alleen last van haar overtollige vetlaag maar ook van hersenvet. Als zij de wet , enkel maar heeft toegepast die het mogelijk maakte om die loodgieter buiten te zwieren dan wordt het hoogtijd om die wet te veranderen ! Aanpassen of opkrassen ! De bruine vreemdeling wordt terug een bezienswaardigheid en een groot deel van de gevangenisbewakers kunnen gaan stempelen of genieten van pre pensioen ! Ik begin ambitie te krijgen om ook te gaan zetelen in het parlement voor die idiote wetten te verbeteren ! Uiteraard ook voor die oprotpremie die ik natuurlijk voor een goed doel zou wegschenken , een plezierboot bv. daar droom ik al lang van !

  2. Europa is misschien nog te redden als ze heel die ” jannekesnest ” beter gekend onder de naam Europese parlementariers vervangen door laag geschoolden en licht mentaal gehandicapten Barosso en Van Rompfluit door ongeletterde daklozen .

  3. De politie is op zoek naar extra budget om de daders keihard te gaan voorlichten.

Reacties zijn gesloten.