Het Duitse volk moe(s)t uitgeroeid worden.

“Niemals darf ein Mensch, ein Volk wähnen, das Ende sei gekommen. Güterverlust läßt sich ersetzen; Über anderen Verlust tröstet die Zeit; Nur ein Übel ist unheilbar: Wenn ein Volk sich selbst aufgibt.”                           Johann Wolfgang von Goethe

Drie plannen om het Duitse volk na WOII uit te roeien.

Het  Hooton-plan is volop in uitvoering.  Niet uitsluitend in Duitsland, maar in alle West-Europese landen, waar de weg-met-ons-cultuur  immigratie tot hoogste goed verheven werd.

Hooton plan nu: fantasie of werkelijkheid?

Eisenhowers Death Camps, de vergeten genocide.  Er zijn op Youtube een aantal video’s over dit thema te bekijken.

FT

 

 

 

14 gedachten over “Het Duitse volk moe(s)t uitgeroeid worden.

 1. Miljoenen duitsers vermoord in het open veld door Eisenhower? Belachelijk. Even absurd als de miljoenen negers vermoord door Leopold II. Komt alleen bij VB’ers op. Op tijd je pilletje nemen dan gaat dat zo weer over.
  En wat betreft de nazikampen: van mijn familie stierven er 2 gezonde gedeporteerde boerenzonen, en dat waren absoluut geen joden of zigeuners.

  • Ieder zijn waarheid, Frans. Misschien het boek van de Canadees James Bacque eens lezen ‘Other Losses’ uit 1989 Daarin schrijft hij o.a.:’ men kan niet onder het feit onderuit dat Dwight Eisenhower een oorlogsmisdadiger van monumentale dimensie is. Zijn DEF-politiek doodde meer Duitsers bij de vrede als tijdens de oorlog in heel Europa gedood werden. Jarenlang hebben wij de 1,7 miljoen verdwenen krijgsgevangenen in de schoenen van de Russen geschoven. Tot op heden heeft nog niemand de moeite gedaan om dit kapittel te onderzoeken.’ Hij tekende heel wat getuigenissen van tijdsgetuigen en overlevenden op.

   Heel geliefd moet Eisenhower al niet bij zijn medestudenten van de militaire academie West-Point geweest zijn. In het jaarboek van de afgestudeerden staat onder zijn foto : This is Dwight, David, Eisenhower. The terrible Swedish-Jew. He claims to have the best authority for the statement that he is the handsomest man in the corps’
   Hij was op die foto inderdaad een mooie jongen maar tevens de laatste van de klas.
   ‘Mijn God, wat haat ik die Duitsers’ schreef hij in september 1944 aan zijn vrouw. Het moet de enige kwalificatie geweest zijn om hem het oppercommando toe te vertrouwen. Hij lag in de clinch met Patton die weigerde de krijgsgevangenen te behandelen zoals door Eisenhower voorgeschreven.

   De idee om het Duitse volk uit te roeien kwam nog eens aan bod op het rechtse internet blog ‘Israel National News’ daar verscheen op 10 maart een gastbijdrage van Chen Ben-Eliyahu, weliswaar in het Hebreeuws, maar The Times of Israel vertaalde de tekst naar het Engels daarin kan je lezen dat de auteur opriep om met atoombommen Duitsland en Iran te vernietigen. 20 tot 30 atoombommen zouden volstaan.

    • Ik heb er geen beelden van maar kan je enkele getuigen verslagen geven van het eigen volk, Vlamingen, die met de spooktrein naar Frankrijk werden gebracht en daar in Franse kampen terecht kwamen. De verschrikkingen die ze meemaakten moeten voor niets of niemand onderdoen.
     Toen het boek van Soljenitsin over de goelag verscheen zegden mij, zowel Ward Hermans als Pol Leroy : wij hebben in Frankrijk erger meegemaakt.

   • Over het bombardement op Dresden met 25000 doden heb ik al veel gelezen in duitse media, over miljoenen doden door toedoen van Eisenhower nog nooit.

    • Tja Frans, als alle onderwerpen waarover ik nog niets heb gelezen, onwaar of onbestaande zijn… 🙁
     Duitse media zijn inderdaad niet happig om over de (laat ik het ‘n beetje wollig zeggen) fouten van de geallieerden te berichten.
     U geeft zelf het voorbeeld met het cijfer 25.000 doden bij het bombardement op Dresden, ‘n cijfer dat u, zoals u zegt, uit de Duitse media haalt.
     Het minste wat hierop kan worden gezegd is, dat “de media” op z’n minst ‘n nul vergeten bij te voegen bij hun cijfer.
     Jaren geleden heb ik ooit ‘n foto gezien van een “Bestätigung” vanuit het Dresdener hoofdcommissariaat van politie, af geleverd in het jaar 1945, waarin wordt bevestigd dat er “über 300.000 Tote” te betreuren waren na de bombardementen.
     Vergeet niet dat de geschiedenis door de overwinnaars geschreven wordt…

     • Je bent me voor, Ropie, met die nul tekort.

      Om het verschil tussen een leger en een leger even aan te tonen : de Duitsers lieten de meeste Vlaamse krijgsgevangenen uit de 18 daagse veldtocht van mei 1940 al vrij begin juni 1940. De anderen volgden van augustus ’40 tot begin maart 1941. Toen in 1977 het boek van Ward Hermans ‘socratische gesprekken’ in het Duits vertaald werd, wijdde hij het boek aan Rudolf Hess toe omdat hij voor die vrijlating had gezorgd. Hij noemde hem ook de grote strever naar vrede.

    • Waarde Frans, over dat “nooit iets gelezen te hebben” van de heldendaden van Eisenhower,
     tik eens in de zoekfunctie van ‘allesweter’ Google het woord Rheinwiesenlager en dan krijg je +57.000 items te lezen…

     Terug naar het onderwerp.
     Op het einde en na het beëindigen van de oorlog werden miljoenen Duitse soldaten samen gedreven in open vlaktes langs de Rijn, de z.g. Rheinwiesenlager. De grote veldheer Eisenhower besliste dan om deze militairen NIET als krijgsgevangenen te erkennen maar als “ontwapende vijandelijke gevangenen”, kortom als strafgevangenen. Hij nam dit besluit om zodoende niet de Conventie van Geneve te moeten toepassen. Inspectie door het Internationale Rode Kruis werd door de Ami’s vlakaf geweigerd, hulp- en voedselpakketten van datzelfde Rode Kruis mochten NIET uitgedeeld worden.
     Wekenlang hebben miljoenen Duitse militairen in open lucht, in het slijk moeten proberen te overleven op een “dieet” van 400 à 500 calorieën/dag en zonder medische hulp of verzorging. Hun beschermende kledij, overmantels, tentzeiltjes, enz. werd hen afgenomen evenals persoonlijke bezittingen, eetgerei en ja, zelfs hun polshorloges.
     Let wel, deze krijgsgevangenen werden door de Amerikanen NOOIT geregistreerd, ook niet diegenen die daar creveerden.
     Wat betreft de doden in die Rheinwiesenlager die Eisenhower op zijn geweten heeft, het volgende:
     Die Zahl der Opfer liegt zweifellos bei mehr als 800 000, beinahe mit Sicherheit bei mehr als 900 000 und durchaus wahrscheinlich bei mehr als einer Million. Die Ursachen ihres Todes wurden wissentlich geschaffen von Armee-Offizieren, die über genügend Lebensmittel und andere Hilfsmittel verfügten, um die Gefangenen am Leben zu erhalten. Hilfe-Organisationen, die versuchten, den Gefangenen in den amerikanischen Lagern zu helfen, wurde die Erlaubnis dazu von der Armee verweigert. Das alles wurde damals verheimlicht und dann unter Lügen verdeckt……..Akten sind vernichtet, geändert oder als geheim unter Verschluß gehalten worden. Dies geht bis auf den heutigen Tag so weiter.
     Bron: http://www.rheinwiesenlager.de/sterben.htm

     Nee, dit werd/wordt ons niet in onze vaderlandse geschiedenis geleerd…

     • In mijn Wikipedia staat er: 3000-10000 doden of 0.1%, wat in normale omstandigheden ook gebeurt.

 2. Je kan een hele bibliotheek vullen met de ‘Vernichtung’ maatregelen tegen Duitsers en Volksduiters.
  De vernietiging kamp van Benesh in Tschechie tegen 3,5 miljoen Sudetendeutschen.
  De onderdrukking van volksduitsers in Polen ‘ Auf den Strasse des Todes’.
  De zwendel van het Marshall plan.
  Hoe je je rivalen moet liquideren kan je lezen in Meisterverbrecher des XX Jahrhunderts van Hermann Balk, Wahington D.C
  Daarbovenop kwam dan nog de diefstal van hun patenten.

 3. @ Frans
  Heel spijtig van die twee gezonde boerenzonen, maar mag ik ook vragen wat ze uitgespookt hadden? Je kwam namelijk als niet-jood of zigeuner in een kamp terecht als je geen vergrijp had gepleegd zoals wapens dragen, sabotage daden en aanverwanten.

 4. @ Frans
  de officiële doden cijfers werden in de BRD door de overheid vastgelegd het is te zeggen : voor de Rheinwiesenlager maximum 10.000. Voor Dresden maximum 30.000. Daar kan en mag niets meer tegen ingebracht worden noch over getwijfeld.

 5. Er is ook het recentere werk van James Bacque :”Crimes and mercies”.
  Er is ook nog zeer recentere werk : “Hellstorm” :
  http://www.redicecreations.com/radio/2014/09/RIR-140917.php
  Wat Dresden betreft heb ik reeds in een andere reactie verwezen naar het feit dat het plat bombarderen van Duitse steden reeds gepland was sinds het einde van de twintiger jaren, door de Britten.
  Voor een beter begrip en inzicht in WO II is het interessant te kijken naar de publicatie “Red Symphony” over Christian Rakowski.
  Zie 2 bruggetjes :
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/red_symphony.htm
  http://henrymakow.com/000275.html
  De 2de wereldoorlog was dan ook geen toeval, maar zorgvuldig gepland, zoals ten andere ook de eerste wereldoorlog.
  Over de rol van Hitler en wie hem in het zadel hield toen het leger hem dreigde af te zetten : zie bruggetje :
  http://henrymakow.com/2014/11/British-saved-hitler-from-German-army-coup.html
  Over de rol van de verraders in Duitsland zie bruggetje :
  http://henrymakow.com/2014/08/Testimony-of-Hitlers-Closest-Aides.html
  http://henrymakow.com/martin_bormann_was_rothschild.html
  http://henrymakow.com/2014/06/Confirmed-British-Rescued-Martin-Bormann.html
  http://henrymakow.com/nazis-knew-about-normandy.html
  http://henrymakow.com/2014/12/Hitler-Sabotaged-War-Effort%20.html
  http://henrymakow.com/2014/03/FBI-Ignored-Hitlers-Post-War.html
  http://henrymakow.com/2014/02/under-two-flags.html
  Over de “organisatie” van WW II :
  http://www.henrymakow.com/eight_indications_the_illumina.html
  Over het Morgenthau plan zie bruggetje :
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Morgenthau-plan !!!!
  Ter illustratie :
  Mussolini was ook een brits agent !!
  http://www.theguardian.com/world/2009/oct/13/benito-mussolini-recruited-mi5-italy
  Uiteindelijk komen we tot de grond van de zaak wat oorlogen betreft=de rol van de banksters :
  zie bruggetje van de financiële webstek Zero Hedge :
  http://www.zerohedge.com/contributed/2014-04-18/bankers-are-behind-wars
  Duitsland was een hinderpaal voor de NWO en diende dus vernietigd te worden :
  http://www.savethemales.ca/001936.html
  Ik citeer uit het voorgaande bruggetje :
  “Germany was the major obstacle to using England and the U.S. to impose Illuminati rule upon the world . Thus, onerous reparations were imposed to prompt another much more devastating world war. Once it begin, the British vetoed attempts to assassinate or replace Hitler, and insisted on “unconditional surrender – See more at: http://www.savethemales.ca/001936.html#sthash.hs9KmWgI.dpuf
  Zoals Anna er ook al naar verwees, is er dan na WO II de grootste patentroof uit de geschiedenis geweest door de “overwinnaars”.
  In het boek : The Philosophers Stone van Joseph P Farrel komt deze tot de conclusie dat WO II uiteindelijk ging over een oorlog om kennis.(=over zeer geavanceerde technologiën waar de wetenschappers in Nazi Duitsland zeer ver stonden).
  Wat tijdens en na W O II niet gelukt is, gaat nu blijkbaar vanzelf via de massale immigraties. Dit geldt ten andere ook voor de rest van Europa.

Reacties zijn gesloten.