Het beleid van de EUSSR

EUSSREU schenkt € 7.000.000,- aan Palestijnen

De Europese Unie ondersteunt de Palestijnen met 7 miljoen euro. Een desbetreffend akkoord werd dinsdag in Brussel ondertekend door de hoge vertegenwoordiger voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid van de EU, Catherine Ashton, en de minister-president op de “Westelijke Jordaanoever”, Salam Fayyad.

Lees er hier meer over.

EU schenkt € 7.000.000,- aan Palestijnen

 
 

3 gedachten over “Het beleid van de EUSSR

  1. Ashton en veiligheidsbeleid ? En 7miljoen euro schenken aan de palestijnen ? Genoeg om elke palestijn een FN geweer te laten aankopen,enkele honderden kogels inbegrepen. Het is haar afscheidskado aan de unie zeker?

  2. Dit is niet nieuw en het is ook niet de eerste keer, en dat heb ik uit zeer goede bron. Het past in het kader van de Europese angst voor represailles vermits men de broeders en zusters op het grondgebied heeft verwelkomd. Eerst als gastarbeiders en dan….maar dat hoef ik niet te herhalen denk ik.

  3. Wacht maar tot morgenavond (nà het “vrijdaggebed” in de mosselketen) dan zullen we wel in de media vernemen hoé de geplande betoging zal afgelopen zijn in Broekzele. (anti-politiegeweld) !!!

Reacties zijn gesloten.