Het Antwerpse antwoord op terreurdreiging

Het Antwerpse antwoord op terreurdreiging.

 

 

De Antwerpse politie heeft beslist om alle hoofdkantoren ‘s nachts te sluiten omwille van de aanhoudende terreurdreiging. Alleen op het hoofdkantoor aan de Oudaan kunnen de Antwerpenaars nog terecht tussen 19 uur ‘s avonds en 7 uur ‘s morgens.”

Kortom: de politie gooit het bijltje erbij neer.  Als de burgers hulp nodig hebben, dan moeten ze wachten tot de volgende ochtend, want het is in het donker te riskant voor de politie.

Bovendien moeten ze het vak binnenshuis leren.  Buiten is het immers te gevaarlijk.   Nu nog de boeven ervan overtuigen dat ze hun activiteiten beperken tot computersimulaties.

Hierbij beelden uit een onverrijkt verleden:

HLN

WH

14 gedachten over “Het Antwerpse antwoord op terreurdreiging

 1. Geef ons dan die wapens die opgeslagen liggen in hun kazernes, ze liggen veiliger bij de bevolking of in een leegstaand gebouw.

  • Misschien liggen die wapens opgeslagen bij de weduwe van Wilfried Martens, hij was een fervente voorstander voor het bezit van wapens, zo fervent dat hij het van de tribune voor duizenden toehoorders stond te roepen.

 2. In die maatregel zit niet veel logica , dus als er gevaar dreigt , sluit de politie haar deuren . Het zou feitelijk andersom moeten zijn . Als ge die lijn doortrekt en er gebeurt werkelijk iets , dan sluiten ze misschien alles en de burger kan de bomen in . Maar …als een inbreker of iets dergelijks betrapt wordt en het krapuul wordt verwond …of erger , dan kan het krapuul of de ontroostbare nabestaanden rekenen op een fikse schadevergoeding en een gepaste straf voor den onnozele burger .Ik heb reeds meermaals geschreven “ende” gezegd….
  Zolang de politie een verlengstuk is van de politiek blijven hun handen gebonden. Als morgen , De Groene Breedsmoel-Kikkers het Antwerps Stadhuis veroveren , dan wordt de matrak vervangen door een zonnenbloemstengel en het vuurwapen door een waterpistool .

 3. We zitten hier nu met de perverse gevolgen van het Octopus akkoord , waarbij de Rijkswacht werd afgeschaft, en de handhaving van de openbare orde en veiligheid een loutere gemeentelijke bevoegdheid werd via de lokale politie. Op federaal niveau is er nog enkel de federale gerechtelijke politie en wat gespecialiseerde eenheden.
  Dit wil dan ook zeggen dat de verantwoordelijkheid voor deze openbare orde en veiligheid nu volledig ligt bij burgemeesters, zijnde politieke bureaucratische creaturen, die uitblinken door partijdigheid, selectiviteit, onbetrouwbaarheid, onkunde, bangheid, lafheid… enz…
  Dit alles was de natte droom van de linkse en de logemafia’s.
  In Brussel op 06 november 2014 hebben we daar een frappant voorbeeld van gezien met Yves “Malheur” in de hoofdrol.
  Het ganse politiesysteem is nu versplinterd, en ondermijnd via de “diversiteit” en alle sleutelposities zijn in handen van de mafia’s van de “broeders” en “kameraden”.
  Het gaat hier dan ook niet meer zoals men in het frans zegt om een “force de police” maar om een “farce de police”.
  Een politie- en gerechtsapparaat dat nu volledig onder controle is van de voormelde mafia’s, die alleen maar wakker liggen van, en bezig zijn met de strijd tegen alles wat (extreem)rechts en Vlaamsgezind is.
  De geïmporteerde vreemdelingenlegers(met de islam in de hoofdrol) mogen immers niets in de weg gelegd worden.
  We zitten hier dus met een door de politiek opzettelijk veroorzaakte wantoestand.(en deze politiekers werden dan op hun beurt verkozen door een meerderheid van het klootjesvolk!!).
  Men dient immers te weten dat een gerecht en een politie die bekwaam en integer zijn, een ware nachtmerrie zijn voor al deze politiekers(met uitzondering van deze van het Vlaams Blok).
  De aanwerving gebeurt dan ook in die optiek.. en de opleiding is een ramp, onder het motto :”hoe dommer en stommer, hoe minder gevaar!!”.
  Integriteit en bekwaamheid zijn een onoverkomelijke handicap geworden.
  Rotte appels worden met rust gelaten, want met die soort kan er “geklapt” worden, moest er toch één of ander gevaar opduiken.
  Er is ook niemand meer met kloten aan zijn lijf, die de waarheid durft zeggen en vooral schrijven.
  Momenteel kan men nog de schijn ophouden.. maar éénmaal als de vulkaan uitbarst, stuikt het ganse kaartenhuisje in elkaar.
  Men kan dit vergelijken met de exodus uit Congo in 1960 bij “den independa…”
  Het verschil met toen is, dat men toen nog kon gaan lopen, maar nu zitten we hier als ratten in de val.

Reacties zijn gesloten.