Heilige of duivel: het EU-parlement beslist

Ariel Sharon is enkele dagen geleden overleden.  Een vrijheidsstrijder, een nationalist.  Hij hield van Israël en van de joden.  Mag het even?

Maar hij krijgt zelfs geen minuut stilte in het Europees Parlement.  Voorzitter Martin Schulz wees het verzoek van PVV-fractieleider Laurence Stassen af.  Zonder opgave van reden.
De Tsjechische parlementair Richard Falbr van de rode kameraden had zich daartegen uitgesproken, want Sharon is volgens hem – en heel de politiek-correcte, Israëlhatende en islamlievende meute – een moordenaar.*

Arafat is ook zo’n held, die deel mag uitmaken van de supermannenreeks.  Ook hij kreeg de Nobelprijs van de Vrede, samen met het Internationaal Atoomenergie Agentschap, Mohammed el-Baradei, Al Gore, de klimaatgoeroe’s Intergovernmental Panel on Climate Change, Obama en als kers op de taart de EU.

Het is bijna een aanbeveling niet tussen dat rijtje te staan.

* Elie Hobeika

Metro

Koeweit

6 gedachten over “Heilige of duivel: het EU-parlement beslist

 1. Mensen van Sharon’s caliber zouden er veel meer moeten zijn. Profiteurs als Shulz, Falbr en consoorten kunnen we best missen.

 2. Gans de wereld moest wel in zuid Afrika zijn bij de uitvaart van die andere vrijheidsstrijder?? Mandela die straks zijne kop op T-hemdjes zal gedrukt worden en vereeuwigd zal worden bij die andere moordenaars zoals Che, Lenin en Stalin.
  Om hun kiezers niet te schofferen zijn onze regeerders niet naar Israël gegaan en zo geen bedreigingen op hun persoon moeten ontvangen van de nieuwe landoverrompelaars.

 3. Weer iets wat ik niet snap. Leopold II het grote idool van Flup den eerste , heeft miljoenen dode negerkes op zijn geweten door zichzelf te verrijken. Dat koningmonster heeft hier en daar nog een standbeeld en ligt te rotten in een prachtige graftombe. Ik vraag me af hoeveel eerbied de Europese Verenigde Rampen heeft voor dat soort creatuur . Als ge die koning massaslachter en hoerenloper vergelijkt met de Sharon , is deze laatste een niemendalletje in het doden en onderdrukken . Hij vocht…terug met een doel en niet direct om zijn zakken te vullen ! Maar zoals reeds geschreven in het artikeltje , rood moet rekening houden met Allah en zijn reizend circus. Het zijn inderdaad de meest zwakken , de meest beschaafden die lijden en dat lijden ondergaan . Het zijn tevens ook de meest zwakken , die gatlikkers worden en lafaarden die daarvan profiteren zoals het gelijke kansen centrum , de rode , de groenen en heel onze binnenlandse en buitenlandse correcte politiek . Als je vecht tegen een vijand die maar een doel heeft ” vernietigen , kapotmaken , doden , dan ben je een held en verdien je alle eer , ondanks de schoonheidsfoutjes die er soms gemaakt worden . Israel is volgens mij het enigste land dat weerstand biedt , het slaat terug als het wordt aangevallen . Bij ons worden ze verwelkomd met een fanfare . Kritiek mag niet , ge moet verdraagzaam zijn en respect hebben anders ben je een ……..heb het al zo dikwijls geschreven , ik val in herhaling , iedereen weet wat ik bedoel!

  • Beste Rene,
   Ik weet wat je bedoelt, ik weet wat je voelt, ik weet wat je bezig houdt, ik begrijp je woede. Want wat jij schrijft, is alles wat ik denk en voel. Zoals jij ook stelt in een andere reactie hier vandaag zou jij nog op de barricaden willen staan om ons land te bevrijden van de tikkende tijdbom. Ik zou best aan je zijde willen staan, maar het is ook de leeftijd die me er van weerhoudt. Toch bieden we weerstand, alle dagen, HIER op Golfbrekers. Het is niet in herhaling vallen, het is hameren op de problemen van deze tijd. Het EU circus, het Lakens circus, de dreiging van de islam, en het bankroete apenland. Deden de “correcte politici” dat maar.

   • Beste Walter en gelijkgestemden. Het doet altijd deugd te weten dat ik niet alleen sta , met mijn mening en overtuiging . Dat is de reden waarom ik een innige band heb ,met indertijd Angeltjes en onze huidige Golfbrekers die ook een begripvolle en vergevingsvolle biechtvader is.
    Wij kunnen daar terecht met onze problemen en soms stoute uitdrukkingen . Ik moet mijn zoon ergens gelijk geven toen hij me zegde , vergeet de problemen van het heden , geniet van de tijd die je nog rest. .Inderdaad in onze jong bestaan werden wij geconfronteerd met de koude oorlog , de dreiging van een atoomoorlog en diverse fratsen , we hebben onze portie gehad . Met minder diplomatie zou hij gezegd hebben ” je bent een oude zak” ! Inderdaad , dat kan ik , noch mijn leeftijdsgenoten ontkennen ! Onze tijd zit er bijna op , maar als je dan replikeert ” probeer zou oud te worden als wij ” beginnen sommigen even na te denken. Ze profiteren niet van onze “levenswijsheid” we weten beter dan wie ook , hoe veel beter , onze samenleving vroeger was .Weet je nog dat TV success “spel zonder grenzen” het spel is weggevallen , de zonder grenzen zijn gebleven . Vroeger hadden we nog autoriteit bij onze kinderen hun te verwittigen voor slechte vriendjes die ze in huis brachten…… ze luisterden ! Nu is het andersom , wij , moeten luisteren naar de slechte vriendjes en ze blijven maar komen .Het smerige is , de senioren die nog politiek actief zijn . Ze weten maar al te best wat de gevolgen zullen zijn van hun zogezegde naastenliefde en verdraagzaamheid Ze stimuleren de naieve jonge politiekers , terwijl ze hun zakken vullen , noemen ze , correct , rechtvaardig en moedig . Het volk trapt erin ! Wie durft beweren dat een medemens helpen geen edelmoedige daad is , zoiets verdient steun en aandacht Daartegenover staat het VB . Wie durft beweren , dat een partij die onze minder bedeelden , naar hulp zoekende broeders en zusters , uit “arme” landen een gevaar noemt , ze bovendien wil terugsturen vanwaar gekomen……… “een “goede , menselijke” partij is” ! Moeten we daar op stemmen , ben je gek ! dat zijn racisten en overdraagzamen , mestkevers die moeten vernietigd worden , dat zijn bij wijze van voorbeeld woorden van onze politieke senioren ! Sommigen die nog kunnen nadenken met hun gekleurde hersenen , beginnen te ontwaken uit hun natte droom uit hun rood groene coma ! Maar het is te laat . Ik denk dat wij ons moeten voorbereiden op het ergste ! Dat alles is het gevolg van levenswijsheid onder de mat te vegen en niet te luisteren naar de “Wijzen” onder ons in de politiek en de niet politiek !

Reacties zijn gesloten.