Heer, laat het Prinsenvolk…

Lieve vrienden

Bij mijn terugkeer uit vakantie kreeg ik twee opdoffers: mijn vader is terminaal en op Golfbrekers ontaardde een reactie van een lezer tot iets dat eigenlijk geen verdere aandacht verdient.  Laten we het hierbij houden.  Er zullen over dit thema geen verdere reacties meer geplaatst worden.  We hebben immers andere katjes te geselen.

Wel vraag ik uw begrip voor de volgende dagen: ik zal de tijd die mijn vader nog rest aan zijn bed doorbrengen en slechts sporadisch Golfbrekers kunnen voorzien van kopij.  Ons Marieke heeft deze taak uitstekend tijdens mijn afwezigheid ingevuld, maar zij moet zich nu dringend aan haar eigen werk en bekommernissen wijden.

Dus graag, even geduld.  Intussen zou ik graag het Gebed voor het Vaderland in herinnering brengen:

Florent Van Ertborn

 

 

 

6 gedachten over “Heer, laat het Prinsenvolk…

 1. Veel sterkte toegewenst. Het zijn pijnlijke momenten in het leven , afscheid te moeten nemen van iemand die je dierbaar is. Ik verloor mijn vader toen hij 65 jaar was aan blaaskanker , na een voor hem lange lijdensweg . Afscheid heb ik niet genomen ! Ik heb hem mijn vader in mijn hart begraven , er gaat geen dag voorbij of ik denk aan hem. Dat nietszeggende golfje dat totaal het noorden kwijt was en tenslotte te pletter sloeg op golfbrekers en zijn reacties verdient inderdaad geen verdere aandacht . Ik vraag me echter af , als wij boerekinkels zijn , wat voor naam moeten wij dan bedenken voor onze nietakkoordmetonzeviesieachtigen

 2. @Florent,
  Veel sterkte , mijn gedachten zijn bij u.
  Afscheid nemen is pijnlijk, het verdriet verscheurend, een gevoel van onmacht overvalt., doch nadien terugdenkende zo teder en liefdevol en genegen.
  Neem de tijd , lieve vriend.

 3. Florent,
  Ik wens je veel sterkte in deze moeilijke periode. Om geen beslag te leggen op je tijd zal ik reacties even achterwege laten.

  • Dank, Walter. Je kan zoals vanouds reageren. Eventueel duurt het ietsje langer eer het geplaatst wordt.

Reacties zijn gesloten.