Heel merkwaardig…

Zou het? Kan het? ‘Crowd Funding’… voor een veilige terugkeer?

… als de om hun leven vrezende asielzoekers geld aangeboden krijgen om terug naar huis te keren, dan blijven ze niet langer in Noorwegen.  Eensklaps zijn oorlog, honger, vervolging vergeten.  Heel merkwaardig!

Noorwegen biedt tot $ 2300 voor een volwassene en tot $ 270 voor een kind.  900  personen zouden van het aanbod gebruik gemaakt hebben.

Iets zegt ons dat ze later waarschijnlijk ergens anders zullen belanden met een ‘aangepaste’ identiteitspapieren.

 

2 gedachten over “Heel merkwaardig…

  1. Iedere Fluchteling (als hij eerlijk is ?) zal moeten toegeven dat zij losers zijn. Ze komen naar het westen omdat ze daar in staat zijn om ze te kunnen opvangen , ze krijgen , eten ,drinken een dak boven het hoofd en veiligheid . Het omgekeerde is ondenkbaar . Ze zijn en waren niet in staat om in hun thuislanden iets op te bouwen , dat het leven een welstand kon geven en aangenaam kon maken , zoals bij ons ! Het gevolg van een eeuwenoude Godsdienst en hun fatalisme , alles is de wil van Allah , zelfs als ze lijden aan diaree . Alles wat komt van de ongelovigen is haram , behalve ons geld en technologie . We krijgen die “achterlijken” niet meer buiten , met geen stokken , ze willen blijven , het is hier zoveel beter ….Het is de wil van Allah , alles wat wij hebben , proberen ze af te pakken en worden daarbij geholpen door onze correcten .

    • Zooo “achterlijk” zijn zij niet, beste Rene, doch… “het” zit ingebakken in hùn geloof : a**** is de schepper, dus…IS ALLES eigendom van a****.
      De is****ieten zijn de zonen van a*** èn ipso-facto …de erfgenamen van de schepper, zodat het maar volledig normaal is dat de “rijkdommen-der-aarde” gedeeld worden onder de “ware gelovigen… Ziet U nu wààrom Fikken steeds schrijft over “mosselSLIMS” ?

Reacties zijn gesloten.