Heeft iemand het adres van Varoufakis?

U moet een betrouwbare en ernstige gevolgen voor een snelle credit geldschieter? (carole.mafinance@gmail.com)
Toegewezen krediet, persoonlijke lening, doorlopend krediet…
Wil u graag een nieuwe start, vrij van alle schulden? Het is vandaag mogelijk. U zoekt naar een persoonlijke lening en u vrees niet vanwege een persoonlijke situatie in aanmerking. Ik had mijn lening en ik ben blij, dus ik mijn vreugde gedeeld met degenen die behoefte hebben aan een lening wilde te betalen schulden, rekeningen of maken hun eigen bedrijf. MS. CAROLE LECUTIEZ biedt kredieten aan korte, middellange en lange termijn samen met zijn notaris. Alles is legaal en op een eerlijke wijze gebeurt.
Aarzel niet contact e-mailadres: carole.mafinance@gmail.com
PS: Dit is het sereuze, Joker refrein!
Dank u voor getting naar de depêche.

10 gedachten over “Heeft iemand het adres van Varoufakis?

 1. De website “Ge zijt van… als” word ook belaagd door die oplichters, erg vervelend en nog erger voor de arme sloebers die zich door die idioten laten misleiden en nog meer in de miserie geraken! 🙁

  • Typische handelswijze bij franstaligen: “pour les flamands la même chose”. Geautomatiseerde computervertaling naar wat men meent een “Nederlandse” versie van het verkooppraatje in de cultureel-hoogstaande taal van Molière. Blijft een oud zeer, waarvoor onze broeders “aan de overkant” weinig begrip tonen.

 2. Heb het adres gevonden …
  Mr Varoufakis
  Sint Artemis instituut
  Zeusstraat 28
  Mortselus……… bezoekuren iedere dag van 12 tot 14 u en van 18 tot 19 u

Reacties zijn gesloten.