Hé Hussein, wil je even luisteren?

Obama2 I want youO nee? Nee IS, ISIS? ISIL? BOCO HARAM, enz., enz. hebben niets met de islam te maken?! Luistert naar deze Marokkaanse ex-moslim die jullie uit dromenland zal halen.
O ja, jij ook Obama, “broeder Rashid” richt zich rechtstreeks naar jou, nu weet je dat ook wij het weten wat jij als moslim al lang wist. Ja, Barack Hussein Obama wij weten dat je een verborgen agenda hebt, nu nog de Amerikanen.

https://www.youtube.com/watch?v=QxzOVSMUrGM#t=111

2 gedachten over “Hé Hussein, wil je even luisteren?

 1. In een interview vertelt ons de sinds jaren in Nederland verblijvende Iraanse schrijver Kader Abdolah, (die wel terug wil naar Iran omdat het gemis aan zijn land hoe langer hoe meer gaat wegen en de afspraak met zijn eigen leven heeft gemist) dat vanaf de komst van de islam in Perzië het nooit meer rustig is geweest. Toen de islam Perzië bereikte zijn er op één dag 10.000 mannen onthoofd en onder leiding van Dzjengis Khan werd alles vernield. De straten lagen bezaaid met doden, er werd op grote schaal gemoord en verkracht. En drie eeuwen na de komst van de islam mochten de Perzen hun eigen taal niet meer spreken.
  Over IS zegt hij : dergelijke organisaties bestaan al honderd jaar, maar waren altijd klein en onbeduidend. Door het geweld en de Amerikaanse wapens zijn het monsters geworden. Ze willen een eigen staat en, hij denkt, dat we uiteindelijk met hen rond de tafel moeten gaan zitten. Geef hen hun land, want ze zijn in se niet gevaarlijker dan Saudi-Arabië.

 2. Irak: ‘Islamitische Staat lacht jullie uit’
  De situatie in het Midden-Oosten is nijpend. Een Chaldeeuws-katholieke aartsbisschop bracht in Utrecht ongemakkelijke waarheden: “Veel Europeanen willen de realiteit van de verandering van de wereld niet zien.”
  “De Derde Wereldoorlog begint en jullie zullen er in Europa en Nederland ook mee te maken krijgen”, zegt mgr. Yousif Thomas Mirkis o.p. zonder blikken of blozen. Hij sprak vorige week op een bijeenkomst georganiseerd door Kerk en Vrede en de Katholieke Vereniging voor Oecumene over de nijpende situatie in het Midden-Oosten. De Chaldeeuws-katholieke aartsbisschop van Kirkoek en Suleymania in Irak windt er geen doekjes om.
  Verder lezen:
  http://kerkinnood.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=4402%3Airak-islamitische-staat-lacht-jullie-uit&catid=119%3Adossier-irak&Itemid=192

Reacties zijn gesloten.