7 gedachten over “Handleiding voor Kamerleden

 1. Hahaaa… die madam heeft een “snelschijter” aan. 🙂 (Westvlaamse benaming voor een vroeger systeem dat deelmaakte van “dameslingerie”: Twee lange pijpen (tot onder de knie), ènkel verbonden door een smalle band vooraan, en samengehouden door twee linten,beginnend bovenaan aan de rugzijde en zo, via de lendenen, geknoopt werden vooraan.
  Als zulke dame haar rok uitdeed… dan zag men vooraan héél haar “firmament” en achteraan twee billenhelften. 🙂
  ‘t Was “pikant” om zien bij een “jong ding” maar hilarisch bij een dikke matrone.

  • Die “snelschijters ” zijn heden ten dage erg populair bij (censuur) , wij noemen ze (censuur). Ze hoeven maar (censuur) te zitten en ze kunnen beginnen met (censuur)! …ge kunt niets zien ……zeer praktisch bij “diarree”.

   • Je zal gemerkt hebben dat onze automatische censuurpiloot het besturingssysteem van Golfbrekers overgenomen heeft. Waarvoor onze excuses, niet alleen aan jou, maar ook voor de gecensureerde inhoud die nu aan onze redactie en de lezers opgedrongen werd.

  • In Antwerpen heette het : een snelpisser en gezien de omvang van dat kledingstuk denk ik niet dat er veel te zien was. Heb er nog eentje – van mijn overgrootmoeder – in de kast liggen. Handgemaakt en met kant versierd.

Reacties zijn gesloten.