Halloween wordt stilaan al te realistisch

Het begon met een flirt tijdens een vakantie in Australië en eindigde met een romantisch huwelijksaanzoek. Het verhaal van Amethyst Realm (30) uit Bristol klinkt als een normaal liefdesverhaal. Een verhaal met een hoek af: de verloofde van Amethyst bestaat niet – of beter gezegd: niet in onze wereld.
Amethyst is verliefd op een geest. Niet voor het eerst, want naar eigen zeggen heeft ze zelfs al met 20 geesten seks beleefd. Om een goede reden, blijkt: “Orgasmes met spirituele vrijers zijn veel bevredigender dan deze met normale mannen.”  Tja.

Amethyst staat open voor bovennatuurlijke ervaringen, want zij is in het dagelijkse leven van beroep “spirituele begeleidster”. Tijdens een wandeling in Australië voelde zij plotseling een ongelooflijke energie en ze wist het meteen: “Er is een nieuwe vrijer op komst.”

De liefde komt van twee kanten en is buitengewoon heftig. Samen zijn ze terug gereisd naar Amethysts thuisland. In het vliegtuig hadden ze bijna problemen met de andere passagiers want ze konden de vingers niet van elkaar houden. Ze gingen zelfs samen naar de wc.
Haar grote nieuwe liefde heeft geen naam, maar hij weet verdomd goed wat hij wil. Na een relatie van 9 maanden (toeval?), vroeg hij om haar hand. Niet op een knie, want hij heeft er geen, maar toen hoorde Amethyst voor het eerst zijn stem… diep, sexy en zeer reëel.
Getrouwd wordt in Engeland en nadien staat de kinderwens op het programma. Zij wil heel graag moeder worden… van echte of spirituele kinderen… (…)

Of ze verslaafd is aan Ghost ?