3 gedachten over “Hallo, importsecretaris?

  1. De enige win-win situatie is de rotzooi tegenhouden aan de grens, goedkoop en veel minder werk én stijging van de veiligheid voor eigen volk.
    Maar ja, dan heb je geen kiesvolk zullen de huichelaars van CD&V, VLD, SPA/PvdA, NVA en Groen denken.
    Dat de burgers met de overlast zitten is niet hun probleem tot ze in de situatie komen zoals Farage nl. bedreiging van eigen familie dan wordt de kar gekeerd.

  2. Dat lijkt me nogal logisch dat bepaalde prachtlanden hun onderdanen niet terugwillen. Ze zijn verlost van het krapuul waar zij niets mee kunnen aanvangen .
    Behoudens uitzonderingen is Europa inderdaad een krapuulopvangcentrum geworden .Diegene die daaraan twijfelen moeten de joetuuubes maar eens goed bekijken waar al die weldoorvoede atletische negers en dito , de boel op stelten zetten . Het is normaal dat de linkse , rode en groene Gutmenschen dat niet kunnen zien of begrijpen , want soort zoekt soort of krapuul verdedigd krapuul .

  3. De laatste vijf jaar van mijn carriereke als Antwerps politie-inspecteur heb ik dienst gedaan als amigo-bewaker op bureel Noord . Ik heb veel uitwijzingsbevelen , of dwangbevelen , onder mijn ogen gekregen , van opnieuw opgepakte tafelschuimers die allang terug in hun thuisland moesten zijn . Ik kan die avonturiers het niet kwalijk nemen , want dat papiertje was opgesteld in het Nederlands , er waren er zelfs bij die niet eens konden lezen .Moest dat dwangbevel ook in het arabisch zijn , het hottentots of het eskimo’s dan is het mijn overtuiging dat die allemaal inderdaad reeds lang vertrokken waren… Tenslotte een dwangbevel is niet om mee te lachen , dat is puur ernstig !

Reacties zijn gesloten.