Hallo Anuna… hallo…

Een tip. In plaats van te brossen, te hossen en veel wind te lossen, zou je beter onze bossen verlossen van milieuvervuilende afval, dat voor een groot gedeelte door jouw klimaatmeute weggegooid wordt in de natuur, op straten, fietspaden en festivals.

Mocht je niet weten hoe eraan te beginnen, neem dan contact op met Luc Vermeulen.

Voorpost houdt opschoonactie in Vlaanderen en Nederland

23/03/2019
De debatten omtrent het klimaat en het milieu zijn de laatste tijd niet meer weg te slaan, en terecht. Maar in plaats van ons nodeloos te verplaatsen en in een meute met kartonnen bordjes rond te trekken steken wij met Voorpost vandaag onze handen uit de mouwen.

Zowel in Vlaanderen als in Nederland rapen wij vandaag zwerfvuil op in onze buurten en wijken. Iedereen weet dat zwerfvuil schadelijk is voor mens, dier en natuur en dat wij als nationalisten uiteraard bekommerd zijn om de bodem waarop wij leven en deze uiteraard willen beschermen. Met kringen in gans Vlaanderen en Nederland zijn we de straten, pleinen en parken afgegaan om zwerfvuil op te rapen. En dat was geen moeilijke taak. De ‘vruchten’ van de globalisering liggen letterlijk voor het oprapen. Papier, karton, veel plastic flesjes en blikjes.

Nationalisme en ecologisme zijn één strijd en daarom houden wij vandaag hier een lenteschoonmaak in onze natuur.

Bekijk meer foto’s.