Gutmenschen-pathologie

Karsten Nordal Hauken is politicus behorende tot de links-rode stal.  Hij is volgens eigen zeggen feminist en anti-racist.  Hij is tevens hetero.  Hij werd thuis door een asielzoeker uit Somalië verkracht.

Karsten is ontroostbaar, want door zijn schuld moest de verwarde Somaliër 4.5 jaar naar de gevangenis en werd hij na het uitzitten van zijn straf terug naar zijn thuisland uitgewezen.

“Ik had een sterk gevoel van schuld en verantwoordelijkheid.  Ik was de reden dat hij (de Somaliër) niet langer in Noorwegen kon blijven, maar teruggestuurd werd naar een sombere onzekere toekomst in Somalië”

Rare wezens, die Gutmenschen.

DailyMail

 

6 gedachten over “Gutmenschen-pathologie

  1. Het ridicule bewijs dat slachtoffers van een verkrachting zich niet altijd als slachtoffer zien, maar als schuldige. Ergens (ik weet niet meer waar) heb ik deze scheve redenering ooit eens gehoord. 😉

  2. Kan hij wel zeggen dat hij hetero is. Volgens mij is is het een advertentietrukje om…, enfin, je weet wel, hé.

  3. Natuurlijk is die Gutmensch Knarsetand schuldig dat die arme Somalier met zijn klikken en klakken eruit vliegt en een onzekere toekomst tegemoet gaat …De tranen springen me spontaan in de ogen .Waarom heeft Knarsetand die Somalier niet een beetje geknuffeld tijdens zijn liefdebetoon . Waarom heeft onze Gutmensch een tongzoen geweigerd. Met simpele handelingen had die arme verwarde medemensch nu niet in het gevang gezeten. Trouwens Knarsetand had het allemaal kunnen voorkomen met een armlengte afstand

  4. Het geval van de Noor die in zijn “k…” heeft gekregen van een exotisch product en zijn reactie hierop waarbij hij de uitwijzing betreurt van de dader is kenmerkend voor een (rode) verrader, die oorlog voert tegen zijn eigen volk. Een oorlog die blijkt geeft van een ziedende haat en razernij tegen dit eigen volk. Dit is kenmerkend voor alles wat links en loge is. Zelfs een “stevig beurt” kan hem niet tot betere gedachten brengen.
    De haat moet dan ook zeer diep zitten, en wortelt zoals bij velen, in afgunst, nijd, en wraak. Het komt neer op het volgende motto :”ik mijn zin niet, de anderen ook niet. Ik de put in, de anderen mee de put in”. Het gaat hier dan ook niet om een “Gutmensch” maar om een psychopathisch individu, met ook de kenmerken van een “stalker” die er een pervers genoegen inschept de eigen bevolking te terroriseren via de import van deze “exotische producten”, die hij dan ook aanmoedigt “hun gangen te gaan”. Dit alles dan om wraak te nemen, voor wat dan ook.
    Men onderschat nog steeds het aspect “wraak” bij vele adepten van deze invasies, die via deze wraak hun woede botvieren & frustraties afreageren (ook al zijn ze er zelf het slachtoffer van zoals Karsten).

Reacties zijn gesloten.