Gruwel!

We plaatsen niet elke foto of video over de beestachtigheden in Syrië.  Dagelijks bereiken ons beelden die slechts een kleine indruk geven van wat er daar gebeurt.  Vandaag een uitzondering om u – nogmaals – duidelijk te maken hoe de door  het Westen gesteunde ‘rebellen’ omgaan met iedereen die ze als hun vijand beschouwen.

Het zijn beelden uit twee dorpen in de omgeving van Idlib. Zeven Syrische soldaten werden gevangen genomen door de’ vrijheidstrijders’.  Kijk naar het lot dat hen wachtte.

Waarschuwing: niet voor gevoelige lezers!

Volg bruggetje.

FT

 

 

7 gedachten over “Gruwel!

 1. Die beelden zijn toch vanzelfsprekend ! Wie durft nu nog twijfelen dat de Islam de enige ware godsdienst is en de meest vredelievende . Misschien onterecht , maar als ik een kopvod zie , wat gelukkig , waar ik woon in Thailand vrij zelden voorkomt , leg ik automatisch de link naar die afgehakte hoofden.. Ongetwijfeld zullen er wel “goede Moslims rondlopen die de naam mens waardig zijn ! Maar ze maken allemaal deel uit van een en dezelfde club . Het zijn allemaal broeders en zusters , al;hoewel ze soms elkanders bloed kunnen drinken . Geef mij maar Jezus zoete minneke ! inplaats van Mohamed , de profeet , massamoordenaar en pedofiel , die Allah heeft uitgevonden . Knappe godsdienst de Islam met zijn vrolijke bloedige fratsen ! Vrijheid van godsdienst , subsidies voor hun clubhuizen beter gekend als Moskeeen .Moeten we echt wachten tot ze onze hoofden ook afsnijden , heren van de meest correcte ,zogezegde politieke partijen. Moeten we echt terug naar de middeleeuwen ! kruip aub met zen allen , samen met uw schattige moslims de bomen in !

  • Ge moogt ons gerust eens uitnodigen op herstelvakantie om te bekomen van de verrijking hier ten lande.

 2. Als de islam niet zou bestaan, zouden deze gewelddadige mensen dan aansluiten bij andere criminele clubs zoals Hells Angels of de maffia?

  • Ja Raymond, je vraagt je af wat de gewone moslim uit de straat hier nu eigenlijk van vindt. In een enquête gedaan onder moslims kwam men tot een logisch resultaat, welnu, huiver maar:
   Marokkaanse en Turkse moslims in Nederland en belgië hebben sympathie voor hun geloofsgenoten die naar Syrië gaan om te strijden tegen regime van president Bashar al-Assad. Bijna driekwart gestempeld hen als helden.
   Dat zagen we toch niet aankomen zeker. Het leeuwendeel van de in de lage landen woonachtige baardmannen vindt het dus uitstekend en zien hen zelfs als helden.
   Dat. Verwacht. Je. Toch. Niet. Of toch wel?
   Tuurlijk wel, want als het er op aan komt, staan de (omvangrijke) neuzen dezelfde kant op.
   De pocos vertellen u dit verhaal liever niet, want dan komt de positieve beeldvorming over moslims in gevaar. De pocos vertellen namelijk een heel ander verhaal: Het gros van de moslims is hoog opgeleid, past zich aan, Marokkaantjes zijn Lief & Onbegrepen en Filip De Winter is een racist. De pocos maken heel handig gebruik van die ene zwakke schakel in het menselijk brein; als je een verhaal maar lang genoeg herhaalt, gaat men het geloven.
   En om op je vraag te antwoorden Raymond en het kort te houden, wel, ze worden zo groot gebracht, met het haatboek, daar staat alles in wat je nu ziet. moslims zijn oncontroleerbare projectielen, het soort dat mohamed nodig had om aan zijn gebiedsuitbreiding te komen, daar en daar alleen voor dient de koran.

 3. Verhofstad:”I have a dream.”
  Ek dink Verhofstad bedoel:”I had a dream (it was so wet!).

Reacties zijn gesloten.