Groepsimmuniteit???…

Groepsimmuniteit - Wikipedia

Heeft men ons iets wijsgemaakt? Je kan naar verluidt een immuniteit voor het coronavirus ontwikkelen door a) een eerdere besmetting gehad te hebben, b) ingeënt te worden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Groepsimmuniteit

Gooi beide stellingen maar in de vuilbak. Elke dag opnieuw horen we over gevaccineerde mensen die toch ziek worden. En bovendien ben je blijkbaar niet immuun als je de ziekte al doorgesparteld bent.

… Achtentwintig procent van de patiënten had twee maanden na de eerste infectie geen waarneembare antilichamen meer in het bloed. Acht van de 45 patiënten was zorgpersoneel. “Dat versterkt het belang om het zorgpersoneel snel te vaccineren”, luidt het. “Zij lopen immers meer kans om opnieuw blootgesteld te worden aan het virus of aan één van zijn varianten.”… (Nieuwsblad)

Waarmee we bij de kern van het probleem komen. Hoe lang ben je veilig na de vaccinatie?? De virologen slaan ons met cijfertjes om de oren: het ene vaccin doet dit, het andere dat, en nog een ander werd naar verluidt amper getest op 65 plussers en helemaal niet op kinderen = je kan even goed vogelepik spelen. Maar een keuze hebben we niet. De overheid neemt die last van onze schouders. Je kan doodgaan door een inenting te weigeren of je kan doodgaan door je te laten inenten.

Spelen de RVT-bewoners de rol van laboratoriumratten? Worden zij – als zwaksten – misbruikt om tot een zgn. vaccin te testen? Met als toegevoegde waarde dat er bij elk overlijden een pensioen minder moet uitbetaald worden en dat er eventueel successierechten in de staatskas geschoven worden.

En wat als de overheid beslist dat het tweede spuitje wel enige tijd kan uitgesteld worden? Krijgen we dan een zelfde probleem als bij het lichtzinnig veelvuldig antibiotica voor te schrijven? Werkt dat vaccin dan nog wel?

Zijn die farmaceutische bedrijven wel te vertrouwen? Komen ze niet in de verleiding de inhoud van het tweede flacon te verdunnen om de beloofde hoeveelheid te kunnen leveren? Zouden onze mediageile “experten” niet op het idee komen bij elke zending er een flaconnetje uit te halen om in een laboratorium te testen of de inhoud wel voldoet?

Vertrouwen is goed maar controleren is beter.

Bekijk dit filmpje:

Nieuw onderzoek toont aan dat wie twee keer corona krijgt, g… – Het Nieuwsblad