“Grenzen kan men beschermen”

Afbeeldingsresultaat voor grenzschutz ungarnHongaarse wijsheid 

Péter Györkös, diplomaat, bij de Hongaarse ambassade in Berlijn, mag even zijn gedacht zeggen bij de Duitse Kathleen Cools, Maybrit Illner:

Vraag: “Ligt het er misschien aan dat jullie ervan uitgaan dat er toch niemand (… de vluchtelingen) naar Hongarije wil komen?”

Antwoord: “Als wij ons gedrag daarop afgestemd zouden hebben, dan hadden jullie nu vier miljoen vluchtelingen in het land!”

En: “‘Wir haben es geschafft’ te bewijzen dat het mogelijk is de landgrenzen te beschermen.”

 

5 gedachten over ““Grenzen kan men beschermen”

  1. Hoezo mevrouw rutten had ons toch beloofd dat we meer zouden in ons loonzakje vinden!!! Zijn zij en haar partijgenoten nu ook populisten ???Zullen we nog maar wat meer het OCMW van de wereld blijven spelen pamperbende,lees net dat ze voor de verzorging van de burgers die onze welvaart opgebouwd ook weer geen geld meer is,is logisch als je het liever uitgeeft aan al wat hier binnenkomt van over heel de wereld nietwaar???

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/tienduizenden-gepensioneerden-moeten-plots-belastingen-betalen~aee1c0b1/

  2. De man zou op VRT of VTM nog geen kans krijgen zijn gedacht te zeggen. En in tegenstelling tot wat ie MSM zenders ons wijsmaken spreekt deze man de waarheid. We weten hoe het Vlaams Blok/ Belangers in het verleden vergaan is op beide zenders. En beterschap op de huidige moment zit er zeker niet in.

Reacties zijn gesloten.