Golfbrekers? Niet nodig.

De lijn 2025
Helaba, EU klungels, vlug vlug, ik heb nog een 100 miljoen verrijkers die naar ons nat weertje willen, en allemaal afstammelingen van de ware god begot.
http://nl.danielpipes.org/15856/midden-oosten-water

7 gedachten over “Golfbrekers? Niet nodig.

 1. Zijn prognoses doen denken aan de voorspellingen van de Club van Rome, daar is ook nooit iets van uitgekomen.

 2. Obama klopte toen nog fier op zijn borst (kijk even op min 1m41sec) “ik heb de Oorlog in Irak beĆ«indigd zoals ik beloofd had”. Obama heef toen de Militairen van USA laten terugtrekken.
  Met het gekende gevolg Dood en Verderf door Isis wie heeft er hier bloed aan zijn handen!
  En zie dezelfde dwaas die daarvoor nog fier op zijn borst klopte dat hij de Oorlog Ect ect op min 2m06sec euh euh you know what wat hij interessant vind bla bla bla
  https://youtu.be/bKQKT8TglEY

 3. Een van de eerste treinen van de NMBS spoort Antwerpen Centraal binnen met vluchtende toeristen volgens het Quota van de Europese opperhoofden . De zit en staanplaatsen waren volzet , de hangplaatsen nog niet . Op het perron enkele delegaties om de toekomstige spiksplinter-nieuwe Belgen te verwelkomen zoals het Rode Kruis , Mensenrechten , Federale en Vlaamse regering onder de vrolijke tonen van een Fanfare . Alle hotels in het Antwerpse zijn volgeboekt . Het is feest , tienduizenden zijn gered en worden door ons met een warm hart opgenomen . De Antwerpse burgervader houdt een groot pamflet in zijn handen “”Antwerpen is van iedereen” in het nederlands en het arabisch . Maar O schande ! een beetje staan een tiental Pegida betogers onder strenge bewaking van oproerpolitie . Hard tegen Hart is ook van de partij , hun geluk kent geen grenzen , zoveel nieuwe vreemde menschen erbij , weer een lading van verrijking . Het is gewoon wachten op de volgende treinen die hart tegen hard opnieuw een orgasme doet krijgen !

 4. Ik vergat in mijn vorige reactie van 2:53 nog te vermelden dat volgens mij dit de verhoudingen zijn tussen het naief , dom klootjesvolk en onze prachtige regering met steun van de Verenigde Rampen van Europa . Zijn wij dat samen met het VB , de enigsten met gezond verstand en een heldere kijk in de toekomst ? Het merendeel van onze Vlaamsche broeders zijn achterlijke polderboeren

  • Euh… iets tegen boeren in het algemeen of alleen tegen die uit de polder?

   • Ik heb zeker iets tegen “boeren” zeker niet tegen “landbouwers” of landbouwers uit de polder !

Reacties zijn gesloten.