3 gedachten over “Goed geprobeerd

 1. Dit was vir my so vreemd, dat ek nie anders kon om te dink dat dit suiwer propaganda moet wees nie.
  In Suid-Afrika is dit deesdae iets algemeens om te sien hoeveel moeite daar gedoen word om die blanke in ‘n slegte lig gesien te laat word, en hoe die swartes dikwels as onskuldig voorgestel word.
  Maar dis veral die honderde Amerikaanse films wat elke dag in Suid-Afrika op televisie te sien is, waar die breinspoeling op sy hewigste is. Die meeste blankes kyk graag na Holywood se films, daarom is dit juis daar waar die groot beïnvloeding beplan word.
  My vrou kyk graag na Amerikaanse “polisie-films”. Die polisiehoofde is deesdae deurgaans swart, terwyl die jong polisiebeamptes blank is. Die misdadigers is dan blank, en word deur ‘n jong swart polisievrou in hegtenis geneem. Dit is duidelik om sielkundige redes so beplan. Blanke mans in Suid-Afrika se selftrots moet afgebreek word, en hulle moet “onderdanig” word aan jong swart vroue.
  En, swart mans in Suid-Afrika wat na die film kyk, moet ‘n wrok en ‘n haat teen blankes opbou. Hulle is nou “baas” in ons land, en moet geleer word hoe om wraak teenoor blankes te neem.
  Dis ‘n sielkundige oorlog!

 2. Dat was inderdaad een puur propaganda filmpje. Ik geef die vrouw groot gelijk dat zij vrees en argwaan koestert voor die “vreemdeling’ . Eerst en vooral loopt hij rond in woestijnvodden wat geen bewijs vormt voor integratie. Ten tweede zijn baard , zure smoel en die minachtende blik naar die vrouw. Ten derde die tas , wat zou daarin verborgen zijn , niemand maar dan ook niemand zou denken aan een onschuldige kleine autopet , eerder aan een “bom”. Maar dan komt de ontknoping , de schurk is niet die zuur kijkende moslim maar een in maatpak uitgedoste westerling die wordt gepakt door een legertje politie. Ze vinden bij de verdachte een pakje met drugs of snoepjes voor “zijn” kinderen, dat blijft voor ons een onopgelost raadsel. Wat verder zien we dan een liefhebende vader , die plots kan lachen als hij zijn vrouwtje en kinneke ziet . Uit die verdachte tas komt dan een speelgoedje inplaats van een bom. De boodschap van dat youtuubeke aan ons adres is duidelijk In de toekomst wanneer wij getuige zijn van een moslim in soepjurk met baard en minachtende zure smoel die een verdachte tas of pak meesleurt , niets ondernemen gewoon afwachten want en zit misschien een pluche konijn in of een trotinet voor zijn kinnekes te plezieren . Een bom ?? zoiets doet een Moslim niet ! Indien wel dat heft dat youtuubeke die extremist het gemakkelijk gemaakt.

Reacties zijn gesloten.