Godsdienst van de Wrede en de poco pers

Moslims delen foto’s op sociale media met gedetailleerde instructies voor het maximaliseren van lichamelijke schade.

Gisteren tijdens elk journaal werd tot vervelens toe herhaald dat een man “met belgische nationaliteit” twee agenten met een mes aangevallen had in Schaarbeek en dat hij bij het belgisch leger werkzaam was geweest.  Vervolgens mochten we vernemen dat man van een “terroristische aanval” uitgaat.  En uiteindelijk kwam – aarzelend – de oer-Vlaamse naam van de dader “Hicham” op de proppen, werd vermeld dat hij geen onbekende was in gerechtelijke kringen, gesignaleerd stond voor jihadistische contacten/sympathieën.

Dit gezegd zijnde – en om vooral geen voorbarige conclusies te trekken – wordt nu uit het gekende vaatje getapt: een sukkelaar, die veel miserie gekend heeft, wat resulteert in psychische problemen.  Wij citeren De Standaard:

“Bronnen nabij het onderzoek melden dan weer dat de man in 2011 zou aangereden geweest zijn door een gepantserd voertuig van de federale politie en daarbij zwaargewond raakte. Bovendien zou recent één van de kinderen van de man overleden zijn…

…De onderzoeksrechter, gespecialiseerd in terrorismezaken, zal beslissen over de eventuele verdere aanhouding van de verdachte…”

Eventueel?

 

 

3 gedachten over “Godsdienst van de Wrede en de poco pers

  1. Iedereen heeft al eens moeilijke dagen in zijn levensloopbaan. Ik werd zelfs ooit eens aangereden door een gepanserde fiets . Ik heb ook dienst gedaan bij het leger als soldaat milicien .Wat dat kind betreft ,dat is natuurlijk erg , alhoewel een van zijn geloofsgenoten zwiert ze uit de venster .Met al die tegenslagen raakte ik maar niet verward , heb nooit de onweerstaanbare drang gevoeld om een paar moslims dood te steken, volgens hun onderrichtingen waar ge het best kunt steken Arme hulpbehoevende man geplaagd door verwardheid .Ge kunt het zelfs afleiden uit zijn naam…..H (oe) I (k) C (ompleet) H (ulpeloos) A (aanvallen) M (eemaak)
    Spijtig de politie had wat hoger moeten mikken

    • Dat vind ik ook daarom ben ik geen Belg maar een Vlaming en dan nog bij het Vlaams Belang.

Reacties zijn gesloten.