Godgeleerde sjeik Abd Al-Majid Al-Zindani waarschuwt…

… voor de komst van klimaatvluchtelingen naar de Prachtlanden

De Jemenitische religieuze geleerde sjeik Abd Al-Majid Al-Zindani stelt dat er een consensus bestaat tussen collega-geleerden dat er volgens vaststellingen omtrent het gedrag van de vogels, die emigreren van Europa naar de Arabische landen, van de VSA naar Zuid-Amerika, van Rusland naar het zuiden… dat onze landen binnen 15 à 20 jaar onbewoonbaar zullen zijn.

Reden: een nieuw ijstijdperk is begonnen.  Bijgevolg zullen wij met z’n allen vanuit de  noordelijke landen naar het zuiden en naar de islamitische landen emigreren.

Ergens heeft de man natuurlijk gelijk.  Onze landen zullen inderdaad  onbewoonbaar worden.  Niet door een beginnend ijstijdperk maar wel door de verstikkende immigratiegolf.

 

1 gedachte op “Godgeleerde sjeik Abd Al-Majid Al-Zindani waarschuwt…

  1. Zijn behandeling in een gesloten instelling voor verwarde geesten heeft blijkbaar niet het gewenste resultaat. Hij is en blijft onozele praat verkondigen zoals trouwens de meeste Islam godgeleerden. Maar het grootste drama is , de meeste Allahneukers blijven onvoorwaardelijk die idioten geloven . Ze zijn nog dommer dan het achter…van een varken !

Reacties zijn gesloten.