Gezocht

De politie van St. Jans-Molenbeek wordt door de Duitse collega’s vriendelijk verzocht een oogje in het zeil te houden of ze misschien, eventueel, deze atletische blonde Germaan ergens in hun gerenommeerd Brussels stadsdeel kunnen ontwaren.

Schwerin: Kripo sucht Räuber per Phantombild - Schwerin-Lokal

Hij wordt verdacht van een roofoverval op 16 december 2019 in Schwerin. De kans dat hij door de mazen van het net geglipt is – er was nog geen sprake van blijf-in-je-kot maatregelen – lijkt reëel.

Hij droeg een baard, een muts, zwarte kleding en waarschijnlijk nu ook een masker. En sprak naar verluidt met een buitenlands accent. De opsporingsdiensten moeten wel hun fantasie gebruiken; het is niet ondenkbaar dat de verdachte afscheid genomen heeft van zijn muts. Waarom het vier en een halve maand geduurd heeft eer de politie hem wil opsporen? Tja. De politie had haar handen vol met mensen verbaliseren die de afstandsregels overtraden. En deze man viel niet op door géén afstand te houden… Prioriteiten.

Mocht u hem in het vizier krijgen, blijf dan méér dan 1.5 m buiten zijn bereik en neem contact op met de Kriminalpolizei in Schwerin, tel. 0385/5180-1214 en/of 5180-2224 of https://www.polizei.mvnet.de/

6 gedachten over “Gezocht

  1. sorry ,maar ik denk dat dit fake news is met een korreltje zout nemen,foto is volgens mij bijgewerkt ik kan verkeerd zijn.Maar dit is geen fakenews

Reacties zijn gesloten.