12 gedachten over “Geweverde bescherming

 1. Ik hoor koning Albert “den tweede” nog zeggen tijdens een nieuwjaarboodschap “””Mijn broer was ervan overtuigd , dat de komst van een nieuwe cultuur , een verrijking zal betekenen voor Het Belgisch Volk . Inderdaad hij had gelijk . Ik denk dat Antwerpen geschiedenis schrijft , den burgervader , zwaar bewaakt en vervoerd met een pantserwagen . Ik voel mij samen met BDW en mijn (ex) stadsgenoten enorm verrijkt Ik heb ook de indruk dat dit nog maar een begin is , een ouverture van een enorme verrijking , waar wij met allen in de nabije toekomst met volle teugen van gaan genieten

   • Rene, inderdaad ik denk dat wij niet ver meer af zijn van dat we getuigen zullen zijn van het afhakken van hoofden. Als reageerders van Golfbrekers staan wij waarschijnlijk al op de lijst ” af te hakken hoofden “. U zelf zit gelukkig ver genoeg weg.

   • Geen probleem , maar je moet beschikken over een inkomen van minstens 60.000 bht of 1500 Euro maandelijks , of een aanzienlijk bedrag op een Thaise bank hebben staan gedurende 3 maanden ( ik geloof een 600.000 bht . Je moogt ook geen veroordeling hebben opgelopen in het thuisland , anders kun je geen verblijfsvergunning krijgen . Medische verzorging en dergelijken zijn Niet Gratis . Je moet voor alles zelf opdraaien. Als ge “den ezel” uithangt kun je , sito presto vertrekken . Zoals je kunt lezen veel verschil met Europa is er niet , misschien hier en daar een kleine detail .!

 2. BDW is een politicus zoals zovele anderen Zeker niet beter maar in dienst van België en zeker niet voor het eigen volk

 3. Hebben jullie tjeef Peeters gehoord?
  Hij is niet bang om in Antwerpen te winkelen omdat overal para’s staan! De smerige tjeven krijgen het niet over de lippen dat de burgers walgen en angst hebben voor de aanwezigheid van die achterlijke gewelddadige islamieten dus leggen ze het op de para’s, ik heb nog nooit zoveel respect gehad voor de para’s als momenteel.
  Begin met het probleem op te ruimen, dat gigantisch bedreigend probleem zijn de moslims, breng dat cijfer naar 0 en het probleem is opgelost, is goedkoop en zeer efficiënt voor onze Vlaamse seculiere samenleving.

 4. Bij deze “terreurdreiging” en de voorkeursbehandeling die sommigen hierbij krijgen, is het nuttig de aandacht te trekken op het feit dat de terreurdreiging in de vorm van de “gewone misdaad” een dagdagelijks gegeven is voor de gewone burger.
  Het risico dat een doorsnee burger overvallen wordt of slachtoffer is van een inbraak, is veel groter dan het risico dat “terroristen” aan Bartje zijn bed zullen staan.
  De “terroristen” zijn ook niet gek, en ze zullen zich dan ook niet vergrijpen aan
  “een medewerker” die via de NVA mee de rode loper uitrolt voor dit soort.
  De gelegenheid is nu echter ideaal om een ander aspect van deze “terreurdreiging” aan te pakken, namelijk het recht op wapenbezit en -gebruik door de burger – “slachtoffer” van wat ook.
  De strenge wapenwet(gestemd na de in scène gezette zaak Van Temsche) heeft immers alleen maar de “brave burger” ontwapend, en dus niet het “krapuul”.
  Het wordt dan ook tijd het evenwicht te herstellen.
  Het zijn de daders die een gevoel van onveiligheid moeten krijgen en niet de “brave burger”. Het is de dader die het risico moet dragen bij een misdaad.. en niet het slachtoffer.. De zo gezegde notie van “wettige zelfverdediging” is er alleen om de daders te beschermen tegen ” mogelijke arbeidsongevallen”.(sic).
  Wat de het recht op verdediging betreft, geldt immers ook het principe :”wat je zelf doet, doe je beter…”.
  Niet iedereen kan immers een “voorkeursbehandeling” krijgen zoals Bartje.
  Mijn voorstel tot een algemeen wapenbezit en -dracht waar nodig, werd ten andere ook ter sprake gebracht door de secretaris generaal van Interpol.
  Zie bruggetje!!
  http://www.zerohedge.com/news/2015-01-22/top-counter-terrorism-agency-citizens-should-be-armed-stop-terror-attacks
  Het is waanzinnig dat het “krapuul” van welke aard ook, zonder het minste probleem zich een wapenarsenaal kan aanschaffen, en dat anderzijds de “burgers” op alle mogelijke manieren met lege handen komen te staan.
  Tenzij dit laatste ook de bedoeling is van het regime …!!
  Van een minister van justitie die persoonlijk een moordenaar en verkrachter in de gevangenis gaat bezoeken kan men niets anders verwachten, cfr het motto :”soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”.
  Van een gerecht dat” Farid le fou” vrijlaat is er nog minder te verwachten.
  Idem voor de “collaboratie- en verraders pers” waar al dit krapuul ten tonele wordt gevoerd en aanbeden wordt als het “gouden kalf”.
  De gelegenheid is nu ook ideaal om wat vragen te stellen over de “false flag Van Temsche”, en de verborgen agenda achter de toen gestemde strenge wapenwet,en over wie er allemaal recht heeft op een voorkeursbehandeling en om welke reden!!!
  Wat zit het Vlaams Blok!!!

 5. Goed gezegd Lovenaar, de voorkeuringsbehandeling, we weten waar we staan.

 6. Ik heb gisteren op de nederlandse televisie naar de uitzending ‘onze man in teheran’ gekeken. Geen enkel middel is opgewassen tegen het soort van denken van de gefrustreerde islamist, in dit geval een iranier. Er zullen nog koppen rollen maar een terugkeer naar het avondland is niet meer mogelijk

  • je wordt er depressief van. Even gekeken en dan besloten het kruiswoordraadsel van ‘t Pallieterke op te lossen.

Reacties zijn gesloten.