Gewetensvraag

Is Duitsland crimineler geworden door de toestroom van immigranten, zijn deze crimineler dan bio-Duitsers?

Tijdens de Maybrit Illner-show mocht Beatrix von Storch, ondervoorzitster van de AfD,  komen debatteren met een vertegenwoordigster van de linkse ‘kein Mensch ist illegal’-clan.  Het werd een solo optreden, want haar opponent gaf forfait.  Schrik voor besmetting.

Een instinker.  Maybrit Illner wil de kijker duidelijk maken dat de AfD uit onverschrokken racisten bestaat.  Een negatief stemadvies voor de argeloze kijker.

Kijk gewoon even mee hoe Maybrit haar probeert te verleiden tot uitspraken die onmiddellijk de vloek der erfzonde zouden opwekken.  En hoe Beatrix duidelijk maakt dat de toestand nog veel dramatischer is dan de cijfers aantonen.  En hoe de FDP probeert de geit en de kool te sparen.  Automatische ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan.

Rot-Grün gibt sich bei Illner hysterisch – weil ihre Politik offenbar versagt hat

Wordt bevestigd door Tania Kambouri, zelf van Griekse afkomst, auteur van Deutschland im Blaulicht – Notruf einer Polizistin“, die al jaren de poco omgang met criminelen van vreemde oorsprong aanklaagt:

“De frequentie van de criminaliteit bestond vroeger niet.  Het zijn veel immigranten, die deze problemen veroorzaken… en wij zijn quasi machteloos … We worden niet ernstig genomen omdat er geen straf dreigt.  Justitie laat hen lopen… ze begaan enkele uren later opnieuw een misdrijf… Dat wordt verder verteld… We zien hen regelmatig terug… zelfs als het tot een rechtszaak komt, worden ze meestal vrij gesproken… ja, radeloosheid… verschillende keren gekwetst… “

Haar verhaal wordt bevestigd door Claus Schaffer (politie), Schleswig Holstein:

 

 

 

3 gedachten over “Gewetensvraag

 1. De Linke zijn op één punt kampioen: namelijk bij het stichten van linkse groeperingen.

  Sedert 14 dagen bestaat er een bijzonder plezante nieuwe, linkse groepering, nl ‘Jüdische Antifascistische Aktion Berlin’ of op hun blazoen ‘Jewish Anti Fascist Action Berlin’.
  De groepering trad in het leven zoals dat gebruikelijk is bij linkse: met een manifest, naar het grote voorbeeld van Engels en Marx.
  Bij de joodse antifa zijn de vijanden: “Wij joodse immigranten, overwegend uit Israël, zijn aan systematisch geweld van de zijde van de Duitse Linke uitgeleverd, die voorgeven Israël lief te hebben.
  Wij worden geconfronteerd met pogingen om ons niet-legitiem te verklaren, met demonisering, met uitsluiting en zelfs verzieken.
  Het komt tot meerdere uitsluitingen op de arbeidsmarkt evenals uit gemeenschappelijke structuren en het intrekken van toegezegde ondersteuning”.

  Met andere woorden: iedereen is gemeen tegen ons. We krijgen geen jobs en geen geld.
  Langs de andere kant bewijst de groep dat ze authentiek joods is in het Kvetchen (denn a Yud muss kvetchen) over bestaand of ingebeeld onrecht zijn de kinderen van Israël onovertroffen..

  Bij de Revolutionären 1 mei, toonden ze echte Israëli te zijn. Zoals veel van hun landgenoten kennen ze geen Duits en maakten hun gezichten zwart om anoniem te blijven want: ‘het bespioneren van linkse organisaties behoort tot de officiële politiek van de staat Israël’.

  Ik vond het artikel alleen in de Jüdische Allgemeine van 11.05.17 onder de hoofding: Judäische Volksfront Ostverein Berlin.
  Deze krant maakt kipkap van de organisatie, iets wat andere kranten misschien niet durfden omdat het nu eenmaal over een joodse groepering ging.

 2. Ik heb de uitzending ook gevolgd. De moderatrice kon het niet laten immer maar te hameren op het feit dat criminaliteit vooral te danken was aan Roemeense en ander Oostblok landen en zodoende de criminaliteit van de Asiel zoekers te minimaliseren. Afd trapte niet in de val. Ook de Groene vetzak kon niet genoeg beklemtonen dat er veel te weinig gedaan word voor de illegalen en economische vluchtelingen. Ze halen daar immers hun stemmen. Maybritt Ilner is al lang in het bedje ziek van voor ingenomenheid want immers een lesbische en anti Afd militante? Trouwens het was een speciale extra uitzending die vooral ging over de veroorzaakte criminaliteit van de vluchtelingen en had zeker bij bedoelingen het Afd te beschadigen.

Reacties zijn gesloten.