Geweld màg (… moet?…) zolang rechtse politici het slachtoffer zijn!

In de opiniepeilingen scoort de AfD hoopvolle cijfers. Hoopvol voor de toekomst van Duitsland en EUropa. Hoopvol voor de eigen bevolking. Dat is een doorn in het oog van de zgn. verdedigers van de democratie, die “de wil van het volk” slechts respecteren zo lang deze in het voordeel van de linkse roergangers is.

AfD-co-voorzitter Tino Chrupalla werd gisteren tijdens een AfD-kiescampagne in Ingolstadt zwaar gekwetst en moest ijlings in een ziekenwagen met zwaailicht naar het ziekenhuis gebracht worden. Voorlopig houdt men in het midden of het om een aanslag ging. Men heeft het in de poco media over “een voorval”…, zoals bij ons brandstichting en tientallen vernielde auto’s en etalages “relletjes” genoemd worden.t

Ooggetuigen verklaarden dat de aanval door twee jonge mannen met een spuit met injectienaald zou gebeurd zijn. Wat de ervan inhoud was, is momenteel nog niet bekend. Chrupalla stuikte kort daarna ineen. (Junge Freiheit)

Mede-voorzitster van de AfD, Alice Weidel, werd uit veiligheidsoverwegingen door de politie uit haar woning verwijderd en zit ondergedoken op Mallorca. Zij kon dus niet deelnemen aan de Beierse AfD-kiescampagne noch aan de herdenking van de dag van de Deutsche Einheit. Er werden immers signalen opgevangen dat een aanslag op haar gezin gepland werd. (Junge Freiheit)

U herkent de strategie der linkse “democraten”. Filip Dewinter en Geert Wilders kunnen ervan meespreken. Nu zijn de AfD-politici kop van jut. Hun auto’s, hun woningen worden beschadigd. Ze worden bedreigd, op straat aangevallen, ineen geslagen of erger. Eigenaars, verhuurders van locaties worden bedreigd als ze hun infrastructuur ter beschikking stellen aan samenkomsten van de AfD. Wat wil je met een Duitse Bondspresident die in een toespraak n.a.v. de verjaardag van de grondwet zelfs de AfD-kiezers beschreef als quasi zwaar-criminelen, die geen mildere omstandigheden verdienen. (steinmeier-kriminalisiert-afd-waehler-fuer-sie-gaelten-keine-mildernden-umstaende-dann-also-wohl-die-volle-haerte-des-gesetzes/) We vergissen ons blijkbaar: een Bundespresident moet duidelijk niet neutraal boven het partijgewoel staan.