Gevaarlijk beroep

Zelfmoord in nasleep van Charlie

Ongerijmdheden en complottheorieën.  Ze zijn onvermijdelijk verbonden met feiten, die de bevolking beroeren.  Met zware feiten, zoals de Bende van Nijvel, met de Roze Balletten, met Dutroux, met mogelijke getuigen die ‘onverwacht’ kwamen te overlijden… en nu ook met Charlie.

De kwaliteitsmedia besteedden er geen aandacht aan.  Helric Fredou (45), onderzoekscommissaris, belast met de opheldering van de Charlie-moorden  heeft in de nacht van woensdag op donderdag zelfmoord gepleegd.  Hij zou volgens de politievakbond depressief geweest zijn.  Hij heeft zich met zijn dienstwapen een kogel door het hoofd gejaagd en werd donderdag om 13 uur door een collega gevonden.  Hij had van 2007 tot 2010 de leiding over het departement Haute-Vienne, werd vervolgens naar de Kanaalzone en vanaf 2013 naar Limoges verplaatst.  Daar zou in 2013 ook zijn voorganger zelfmoord gepleegd hebben.  Die werd trouwens toen dood gevonden door Fredou.

Twee commissarissen op dezelfde post die binnen een periode van twee jaar zelfmoord plegen.  Gevaarlijk beroep.

Le Parisien

France3

FT

4 gedachten over “Gevaarlijk beroep

 1. Een plaatsingsbeleid gaat niet werken!
  Dit soort figuren laat duidelijk merken niet gediend te zijn van het Westen.
  Enige remedie bij dat soort figuren(zie artikel) is:
  denaturaliseren, tot persona non grata verklaren en uitzetten naar land van herkomst. Paspoortproblemen (incl. links geneuzel over zgn “statenloosheid) zijn er niet omdat ze in nagenoeg alle gevallen DUBBELE paspoorthouders.
  Het volstaat dus om enkel het Belgische paspoort in te vorderen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23546677/___Belgie_spreidt_radicale_moslims___.html

Reacties zijn gesloten.