Gespierde taal

Na Weyts, Jambon, Francken en Bourgeois, mocht vandaag Liesbeth Homans haar opwachting maken op Radio1.
De tactiek van de N-BA wordt afgezaagd.  Zowat alle tien dagen mag er eentje een “extreem” idee lanceren.  Ditmaal ging het over het toekennen van sociale woningen aan asielzoekers.  Als ze een eigendom hebben in hun thuisland, dan moeten ze dat aangeven en dan komen ze niet in aanmerking voor een sociale woning.   Kwestie van even de spierballen te rollen om de ontgoochelde kiezer aan boord te houden.

Goed wetende dat dit a) niet controleerbaar is, b) niet uitvoerbaar is.   Als het in landen buiten oorlogsgebied onmogelijk is, wat zou Liesbethje dan kunnen vaststellen in een regio waar zelfs de Amerikanen er niet in lukken vijandige stellingen te lokaliseren en uit te schakelen…

Een oud zeer.  Het Vlaams Belang probeert al jàren aan te tonen dat hier verblijvende Marokkanen en Turken  dikwijls onroerend goed(eren) in Marokko, resp. Turkije,  bezitten.  Een huis dat vanzelfsprekend niet op de inkomensaangifte vermeld wordt, waardoor ze niet alleen minder belastingen betalen, maar bovendien verder rijkelijk kunnen aanschuiven bij de dis van talrijke overheidsinstanties.   Een verklaring op eer volstaat.  Tja…  Takiyya  kan ruim geïnterpreteerd worden.

Sociale fraude en allochtonen.

 

7 gedachten over “Gespierde taal

 1. Misschien eens proberen ” Ik bezit niets , helemaal niets noch in mijn gastland noch in mijn thuisland , ik ben zo arm als een luis , dat is de waarheid en niets dan de waarheid , zo helpe mij Allah ” met hun beide handen op de Koran . Als ze dan nog durven liegen ….wel dan zijn het “stouterikken “

 2. Net zoals het sossen opperhoofd “den John” gisteren liet optekenen,”als het veilig is moeten ze terug”. Uitgerekend een sos verklaart dat. Den John heeft al door dat N-VA bij de eerstkomende verkiezingen (vervroegd?) heel wat kiezers gaat verliezen. Die lopen echter niet over naar een andere regerende partij. Het enige alternatief is dan Vlaams Belang. Den John heeft dat ook in het snuitje en hangt zijn hengeltje in de Vlaams Belang vijver. Ieder op toer laat zijn spierballen rollen, natuurlijk N-VA nu bij monde van madam Homans. De angst voor de kiezer slaat reeds toe, zeker bij den John, die wil het Vlaams Belang rechts voorbij steken.

  • ‘Als het veilig is moeten ze terug’?! Alleen als ze dood zijn gaan ze terug, om niet in ongelovige grond te worden begraven.

 3. Ondertussen al meer dan 10 jaar geleden kon ik een databestand (van de KB, als ik me dat goed herinner) consulteren. Met dit bestand kon de gezinssamenstelling per wijk (in het Brusselse) gecontroleerd worden. Toen ik de gegevens voor wijken met een torenhoog immigrantengehalte raadpleegde, bleek dat de gezinnen voor 60% en meer bestonden uit alleenstaanden. Dat alleenstaanden/alleenwonenden méér uitkeringen krijgen, heeft hier natuurlijk volstrekt niets mee te maken.

  • Dat ze hun van hun eerste en wettelijke vrouw officieel scheiden – zij krijgt vervolgens een sociale woning én andere financiële frivoliteiten – heeft er ook niets mee te maken. Manlief heeft intussen een jonger exemplaar vanuit het thuisland geïmporteerd.

   • Dat ze van dat alles geen werk maken, terwijl ze hun hele batterij zouden bovenhalen om de 50000 werkloze belgische 55 plussers tot hun 75ste aan het werk te zetten, illustreert de intensiteit van het fascisme van de traditionele partijen, steunpilaren van een staat die met haar regeltjes en wetten continu in de zakken zit van de burger, terwijl ze zonder verpinken verzaakt aan de meest primordiale van haar taken, het garanderen van de veiligheid.

 4. Hallo, Weyts, Jambon, Bourgeois, Francken, ik laat u weten dat ik mij aanpas met het uiten van een zin die binnen de islam gebruikelijk is, een zin die ik voortaan in mijn vocabulaire zal opnemen: Allah, moge u vervloeken.

Reacties zijn gesloten.