Geslachten-jojo

Vector Rainbow And Stars, Rainbow Clipart, Star, Vector PNG Transparent  Clipart Image and PSD File for Free Download | Rainbow png, Photoshop  backgrounds free, Rainbow

Het verhaal van Walt Heyer getuigt over de waanzin van de geslachten-jojo. Hij was getrouwd en had zelfs kinderen toen hij besloot van geslacht te veranderen. Hij werd in 1983 geopereerd en leefde sindsdien als een zgn. “transvrouw”. Acht jaar lager was de transdroom over en voorbij. Hij zag het niet meer zitten, had spijt van zijn ombouw en begon aan een terugkeer naar zijn biologisch geslacht.

Hij heeft nu dus twee keer een operatieve geslachtsombouw achter de rug. Hij vindt nu dat het onmogelijk is van geslacht te veranderen en geeft mensen die zich niet goed voelen in hun biologisch vel raad over wat hen te wachten staat als ze van hun roze wolk vallen. Hij vindt trouwens dat dokters, die minderjarigen operatief van hun uiterlijk geslacht vanaf helpen, in de gevangenis thuis horen.

Bekijk zijn getuigenis. Ook met de politieke bemoeienissen. Ondertiteling, vertaling en geschreven tekst is mogelijk via de icoontjes onderaan.

Hij bereikt naar eigen zeggen met zijn webstek sexchangeregret.com 300 miljoen mensen per jaar. Of die allemaal door de ‘trans’waanzin gegrepen werden? In elk geval is de webstek professioneel gebouwd met verschillende tabs, zoals nieuws, boeken, video’s, bronnen, getuigenissen en zelfs een Spaanse versie.

Hoe linkser een regering, hoe meer abnormaliteit verplicht “normaal” moet beschouwd worden. Dat zie je in samenstellingen van regeringen, dat zie je in nieuwe wetten, dat zie je vooral in de zgn. “cultuur”sector, dat zie je “verplicht” in alle geledingen van de maatschappij, dat zie je aan de wapperende regenboogvlaggen aan gemeentehuizen, aan de lessen in school, aan tv-programma’s… je wordt gewoon ondergedompeld in de regenboogwaanzin.

Wie niet mee marcheert op het trans-exercitieplein, is naar verluidt “onmenselijk”.

We hopen dat het Vlaams Belang zich niet laat meesleuren in die gekte. Voorstel van slogan voor volgende verkiezingen… zoals de AfD in Duitsland

“Vlaanderen. Maar wel normaal!”

P.S. : Rzoska was niet aan zijn proefstuk.