Gekaderd

Afbeeldingsresultaat voor financieel adviesBericht ontvangen van KBC:

Gekaderd
24 april 2017

________________________________________

Macron, ça marche!

Geachte mevrouw, Geachte heer,

Na de eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen blijven nog twee kandidaten over: Emmanuel Macron (En Marche) en Marine Le Pen (Front National). We schatten de kans dat Macron op 7 mei het laken naar zich toetrekt hoog in. Zijn hervormingsgezinde, pro-Europese programma zou een positief effect moeten hebben op de Franse en Europese economie, die de voorbije maanden al sterke tekenen van beterschap vertoonde. Dat versterkt onze overtuiging om aandelen te overwegen.

Poco media kiezen hùn Franse president…

 

6 gedachten over “Gekaderd

 1. Ik weet niet waar KBC die verbeteringen ziet. Ik zie ze alvast niet. Hoogste tijd om mijn verzekeringsbijdrage bij KBC eens te laat te betalen, met melding dat ik het steeds hoe langer hoe meer met veel minder moet doen. Benieuwd wat de reactie zal zijn. Ik ben bij KBC terecht gekomen na de overname van ABB sindsdien kijk ik jaarlijks tegen een verhoging van al mijn te betalen premies aan. Als ik KBC mag geloven zou de kandidaat van hun politieke voorkeur daar dan verandering in brengen. Indien dat werkelijk zo moest zijn zal ik hen teleur moeten stellen, mijn absolute voorkeur gaat uit naar Marine Le Pen. Ook al kost dat een centje meer.

  • Ik ben het met u volledig eens, was ik Fransman geweest dan stemde ik zeker voor Marine Le Pen.

 2. Als ge opkomt voor uw identiteit uw leefgewoonte, als ge U verzet tegen een bende krapuul die al zoveel doden op hun geweten hebben . Als ge U verzet tegen een achterlijke religie en idem kultuur die haaks staat op onze westerse waarden ……
  Dan ben je “extreem rechtse vuilnis “

 3. En als Marine Le Pen wint overwegen we de aandelen te verkopen en obligaties te kopen. Bij de aan- en verkoop zijn er altijd transactiekosten ten voordele van de bank (in dit geval KBC). Wie er ook wint KBC zal altijd enkele graantjes (of zakken vol graan) weten mee te pikken uit de zakken van de argeloze belegger. KBC is zoals Macron: rechts, links, groen, tsjeef, socialist, liberaal, kortom een zakkenvuller.

 4. Nadat blijkt dat Macron over water kan lopen en water in wijn verandert, heeft DAX zijn sinds 10 april 2015 bestaand record doorbroken.
  Deze wonderbaarlijke man heeft 24 % van de stemmen gehaald, daarom scharen alle verliezers zich achter hem en wordt een beslissende score van 62% al bijeen gefantaseerd.

 5. Nog niet wanhopen, beste Golfbrekersfans, de tweede verkiezingsronde gaat door binnen twee weken (MOET zelfs wettelijk binnen die tijdspanne gebeuren)… maar valt erg ongelukkig voor Macron, want… de verkiezingsdag valt gedurende de “Rammelmadam” zodat er toch wel een deel van die baardmannetjes & vette snorwijven NIET zullen durven gaan stemmen in hùn vastentijd :-). (alle baten helpen, nietwaar ?)

Reacties zijn gesloten.