Geïnspireerd door IS en consoorten…

… trok een 25-jarige scherprechter door Londen

Hij onthoofdde de 82-jarige weduwe en oma Palmira Silva met een machete.  Eerst viel hij een auto en een kat aan, daarna verplaatste hij zijn oorlogsterrein naar de achtertuinen van de huizen op zoek naar slachtoffers.

Palmira Silva who was decapitated at her home in Edmonton

Volgens de politie probeerde hij ook twee andere mensen hetzelfde lot te laten ondergaan maar zij konden ontkomen.  Uiteindelijk konden ze hem overmeesteren met een Taser, echter pas nadat hij verschillende agenten gewond had.
Volgens de buren zou het om een lokale inwoner gaan die verleden jaar tot de islam bekeerd was.  Terrorisme wordt uitgesloten. Hij zou zich laten inspireren hebben door de wapenfeiten van IS en co.

Murw geslagen zijn we.  In Londen, Berlijn, Malmö of Brussel.  Iemand die met een armlang mes door de buurt trekt om hoofden af te hakken is een verdwaalde geest op zoek naar zichzelf.  Een sukkelaar, die moet geholpen worden.   Want we zijn beschaafd, nietwaar?  Wij hebben begrip voor zowat alles wat er mis gaat in onze maatschappij.  Overdreven begrip.  Het is dat begrip – politieke correctheid – waarmee we ons eigen doodvonnis tekenen.

Een moordenaar is een moordenaar.  Punt.  Moordenaars zijn uitschot, hun eigen leven niet waard.    Voor mijn part mag de doodstraf weer ingevoerd worden.  Krijgen de islamlieverdjes ineens hun wens vervuld: een enkele reis richting maagdenparadijs.
FT

3 gedachten over “Geïnspireerd door IS en consoorten…

  1. Geachte redactie,
    Net zoals ik voorstander ben van het terug invoeren van de doodstraf, en dwangarbeid, in de mijnen dan.

  2. Dat is weer zo typisch . Zij zoeken totaal weerloze slachtoffers een hoogbejaarde vrouw van 82 jaar ! waarom het niet proberen met een beroeps cage fighter , face to face . Hij heeft in ieder geval zijn idool IS met eer overladen want het zijn dezelfde lafaarden . Ze zijn ongeloofelijk moedig tegenover de allerzwaksten. Uitroeien die mestkevers met alle middelen ! Zou Toeback en Carla De Gucht de moed hebben om die historische uitspraak opnieuw te herhalen maar tegen IS . Ik geloof het nooit want ze zijn even laf met hun bedreven politiek, de resultaten van hun medewerking aan de huidige toestanden zien en horen we elke dag

  3. We mogen ook die tamboer die doodgestoken werd “in volle straat” door twee “donkerdergekleurde medemensen”… Grrrr.
    R.I.P. drummer Rigsby.

Reacties zijn gesloten.