Geen(s) charmeoffensief

camera_cartoon_CA01P021Minister Geens maakte  geen beste beurt met zijn confiscatieplannen van de spaargelden.  Aan zijn charmeoffensief valt er misschien nog wat te sleutelen. 

Hierbij het voorontwerp dat, samen met zijn beste wensen van geluk en voorspoed in het jaar 2014, via alle media zal verspreid worden:

GDE Fout: Fout met ophalen van bestand - schakel indien nodig foutcontrole uit (404:Not Found)

 

5 gedachten over “Geen(s) charmeoffensief

 1. Dank u,lieve belastinginner,daar doen wij het toch voor !!
  (KRIJG DE KLERE.GVRD!!!)

 2. Geachte redactie,
  Dit is het prima item om de zondag morgen mee te beginnen. Naar ‘t bakkerke geweest voor verse pistolekes,koffiekoekjes. De koffie word gezet door mijn lieftallige echtgenote op bijna ouderwetse wijze, met *moor en koffie filter. In afwachting even al eens vlug op Golfbrekers kijken. En dan plots uit het niets, GEENS. Met een duidelijke visuele verduidelijking waar heel zijn plan om draait, en wat ik hier gisteren ook neerpende.Iedereen zal binnen het bereik van de fiscus komen met zijn/haar spaargelden. Dan komt de vraag der vragen.
  zal mijn vers gezette koffie, pistolet, en koffiekoek nu nog smaken. Er zijn bepaalde namen, personen die mij oprispingen geven bij het horen of lezen er van. De niet verkozen minister van bling,bling is er zo een.Bweuk
  * is een fluitketel in ‘t Antwerps , en geen racistische uitspraak over een zwarte man.

   • Het is niet ter verduidelijking voor de redactie, ik weet dat jullie meertalig zijn. Niet alle blogbezoekers zijn vertrouwt met Antwerps dacht ik.

 3. Verkozen of niet verkozen hij is een tsjeef en een tsjeef moet je geen muilen leren trekken

Reacties zijn gesloten.