8 gedachten over “Geen nieuwe boekentas nodig

 1. Inderdaad het is een sukkelaar van een kind . Recht van de peutertuin “de blokkendoos” te Hoboken naar het front in Syrie samen met zijn voorbeeld “grote broer” die vermoedelijk regelmatig zijn pampers moet verversen. Dat mormel hoort thuis in het jeugdtheater met “tante Corry”(waar is den tijd) of met nonkel Bob en zijn vrolijke vrienden . Inplaats daarvan leert hij nu hoe je een mens moet kapot maken of een hoofd afsnijden. Dank zij een prachtopvoeding in de geest van Allah de meest vredelievende ! Allahu Akbar. Ik hoop ,dat de socialisten en de groenen mijn tekst niet kwalijk nemen en geen last krijg met het centrum voor gelijke kansen, ook voor Islamieten ! wegens , onbegrip en respectloos voor “andersdenkenden” en hun plezante import Kul-Thuur.

 2. En toch vinden de genetisch linkse duitsers dat we nog bijlange na niet genoeg moslims invoeren. Zo eist extreemlinks (Grünen) 500.000 meer ‘vluchtelingen’ uit Irak en Syrie, en een CDU-parlementair wil dat privépersonen kamers ter beschikking stellen voor de invasie. Door hun aantal en economische macht kunnen ze dat via Brussel doordrukken in alle 27 andere lidstaten van het EU-monster. Duitsland uit de EU!

 3. Inderdaad, het is een kleine snotneus, doch… de kogels die hij afschiet zijn EVEN DODELIJK als deze, afgeschoten door een baardige volwassene. 🙁

 4. Volgens de zichzelf verklarende “gematigde”(sic) moslims ontstaat het extremisme zich vooral in de tweede en derde generatie van de zich alhier gevestigde moslims. De invloed van de door Saoedi Arabië, Qatar en Vlaamse regering gesteunde soennitische haat-imams zorgen er voor dat de leerlingen in de koranschool de weg vinden naar een vroeg-middeleeuwse jihad, zonder enig besef van onze westerse normen en waarden.

 5. Allah zei gezegend. Als we hem niet hadden zouden hier de artikels naar meer dan de helft gehalveerd worden. Zoals de redactie enkele tijd geleden schreef: ‘als ze het nu nog niet weten, willen ze het niet weten’ We weten het nu. We zijn geestelijk gewapend. We vergeten het niet. Laat ons onze energie aan iets anders besteden. Aan Vlaanderen bijvoorbeeld en zijn belagers.

  • Waarde Anna,
   als de redactie iets publiceert wat NIET over de islam gaat of iets wat niet een min of meer erotische achtergrond heeft, dan zijn de reacties quasi nihil…
   Dit lijkt alsof er voor andere onderwerpen maar weinig belangstelling is.

Reacties zijn gesloten.