Geen huwelijk als de bruid verpletterd wordt

pletwals_gif

De sharia is tegelijkertijd eenvoudig en logisch, of vol van tegenspraak.  Wat dacht u van deze aanbevelingen?

Een gerenommeerde Egyptische salafist, Dr. Yassir al-Burhami (is het u al opgevallen hoeveel islamexperten een doctortitel dragen?) verklaart dat een huwelijk altijd mogelijk is, ook als de bruid nog in een kinderwagen ligt.  Daar tegenoverstaat de mening van een Saoedische hoogleraar Islam, die een veel zinvollere regel wil gehandhaafd zien.

Volgens dit illuster heerschap is het huwelijk slechts mogelijk indien de bruid tijdens de gemeenschap niet plat geplet of verstikt wordt door haar volwassen, al dan niet corpulente, echtgenoot.  In het Engels klikt het zo: “whenever they are capable of being placed beneath and bearing the weight of the men”. 

Hoe dat getest wordt en of het bij de vaststelling dan al niet te laat is, wordt geen melding gemaakt.  Ook worden er geen andere standjes aanbevolen.

Floriaan Terbeke 

Bron: PI

 

1 gedachte op “Geen huwelijk als de bruid verpletterd wordt

  1. He,he,heeee… ware het niet dat er eigenlijk véél wijsheid zit in de uitspraak van die Egyptenaar, men ZOU er eens smakelijk kunnen om lachen.
    Beseffend dat er volgens de is*** màg huwen met “hetgeen” wij, als normaal verstandige personen, een “kindbruidje” noemen (of pure PEDERASTRIE), is het wél mogelijk om zo’n teer kind te pletten…hetgeen echter dan NIET MEER zo grappig is voor ons… (en nog VEEL MINDER voor dat slachtoffertje.) Grrrr.
    ————————————————————————————————
    Die “Dr”-titel is louter show hoor, d’r waren nog velen die hem voorgingen.
    In Italië loopt het ook nog vol met “dottore”, en, tijdens WO ll (onzaliger gedachte) hadden de Duitsers ook een breedsmoelkikker: Dr. Goebbels.

Reacties zijn gesloten.