Geen haatmisdrijf. Geen racisme. Vandalisme puur.

Anti-Semitism In America: Philadelphia Jewish Cemetery Vandalized, 2nd Incident In A Week

Puur toeval dat vandalen twee keer in een week op een joodse begraafplaats toesloegen.  Had ook op een ‘kerk’hof kunnen zijn.  ‘Vandalisme’ oordeelde de politie.  De daders hebben geen naamkaartje achter gelaten.  Vermoedens uiten  in een bepaalde richting kunnen een stigmatiserend effect hebben.  Wordt uitdrukkelijk afgeraden.  Onterechte betichtingen zonder bewijsvoorlegging zijn strafbaar.  De politie tast in het duister…

Het vandalisme uitte zich ook in bombedreigingen in 54 joodse centra in 27 VS staten en Canada.

Vouxmagazine

 

 

16 gedachten over “Geen haatmisdrijf. Geen racisme. Vandalisme puur.

 1. Zou het kunnen dat de daders jodenhaters zijn en wie zijn ..de grootste jodenhaters?
  De daders moeten dus gezocht worden onder (censuur ) Ik wil absoluut geen strafbaar feit plegen . Indien die “helden” toch zouden ingerekend worden, zouden de advocaten pleiten voor vrijspraak omwille van een drang die ze niet kunnen weerstaan . De vrije meningsuiting staat ook in de Amerikaanse grondwet en die is toepasselijk op iedereen behalve op hun nieuwe president die dat soort eruit wil

  • Ik kreeg een telefoontje en een mail van Allah dat het zeker geen islamieten waren want dat doen de islamieten nooit. De islam is een godsdienst van vrede en van liefde, dus het tegen over gestelde van die haatdragende katholieke godsdienst.

 2. Hoogt waarschijnlijk “verwarde” jongeren. En daar heb ik niets verkeerd mee geschreven. @UNIA

 3. Wat heeft men toch een slecht karakter bij Golfbrekers om onmiddelijk in één bepaald richting te denken… Foei, foei 🙂 😉 :o) (^0^)

   • Afstammelingen van de Vikingers… hebben we vroeger ook al problemen mee gehad.

 4. In de Opinion Pages van de NY Times verscheen een open brief van Roderick Balfour, de nazaat van..
  “In 1917, mijn voorvader Arthur Balfour, schreef als Britse secretaris voor Buitenlandse zaken, de Balfour Declaration, een groot humanitair initiatief om joden een thuis te geven in hun oude landen, tegen de achtergrond van de vreselijke Russische pogroms. We zijn er ons van bewust, dat een centraal gegeven in de verklaring geheel vergeten werd in de voorbije decennia: respect voor de status van de Palestijnen.
  De stijgende onbekwaamheid van Israël om zich op deze situatie te concentreren, samen met de uitbreiding van de joodse nederzettingen in het Arabisch territorium zijn een hoofdfactor voor het groeiend antisemitisme in de wereld….”

  Roderick moet wel even in de archieven en beweegredenen van zijn voorvader neuzen, zal hij ontdekken dat de Balfour Declaration er kwam om Amerika mee in de oorlog tegen Duitsland te betrekken, en minder door die Russische pogroms. In ieder geval komt hij tot de ontdekking dat Israël zich niet aan de afspraken heeft gehouden.

  https://www.nytimes.com/2017/02/16/…/the-presidents-turn-on-the-mideast-road.html.

 5. Ze leren het niet. Ze willen toch zo graag vriendjes zijn en worden de deur gewezen. Iedere keer opnieuw.

  Gudenus van FPÖ vorderde een camerabewaking voor het joodse deel van het Zentralfriedhof in Wenen. Dag Jan, zei Oskar Deutsch, de president van de joodse Kultusgemeinde (IKG). Hij sprak zich uit tegen enig contact met FPÖ en zwaaide met een brief van de Israëlische staatspresident Reuven Rivlin waarin geëist werd dat contacten van joodse vertegenwoordigers met rechtse partijen en groepen, waaraan een antisemitische geschiedenis kleeft en die religieuze praktijken willen beknotten, bovendien haat zaaien en onverdraagzaamheid vorderen, strikt moeten vermeden worden. De signalen tot toenadering die ze uitzenden pakken geen verf en zijn schijnheilig.

  De vriendschap blijft dus eenzijdig.

Reacties zijn gesloten.