“Geen geld, geen jobs, geen woning”

Stilaan schijnen de Zweden ook hun buik vol te hebben van de verrijking.  1500 asieleisers per dag is teveel van het goede (sic).  Invoering van grenscontroles en ontradende maatregelen.  Op Lesbos hebben militanten van de Zweedse Democraten (SD) pamfletjes uitgedeeld aan nieuw aangekomen “vluchtelingen” met de nietsverhullende tekst: “Geen geld, geen jobs, geen woning”  begeleid van de waarschuwing dat Zweden geen “vluchtelingen-op-lange-termijn” zal opnemen.  De massale immigratie heeft tot bendeoorlogen, no-go zones, verkrachtingen en zelfs aanvallen met handgranaten geleid.

Op het pamflet wordt meteen ook de boodschap meegegeven dat Zweden een modern land is, met gelijkheid van man en vrouw, geen plaats voor gedwongen huwelijken of polygamie en dat hoofddoeken of halal vlees niet langer toegelaten zullen zijn.  En: “Zweden is inderdaad een vriendelijk, gul en hard werkend land.  Maar onze samenleving valt uit elkaar. Onze welvaart is weg.”

De poco pers en zgn. hulporganisaties spreken van een haatpamflet.

Permalink voor ingesloten afbeeldingOp het bewuste pamflet worden op de achterkant rijen matrassen in een tent, met een wc-papierrol en een tandenborstel afgebeeld.  En daarbij de tekst: “Welkom in Zweden”.  De boodschap is duidelijk: méér valt er niet te halen.   Opdat iedereen de boodschap ook krijgt wordt het pamflet zelfs bij slapende “vluchtelingen” in een slaapzak gestoken.
Naar verluidt zou de ontradingsactie zich niet tot Lesbos beperken.  In 17 steden aan de Europese grenzen zouden militanten met deze boodschap actief zijn.

Voelt de Zweedse regering de hete adem van de Zweedse Democraten in  haar nek of weet ze van geen hout nog pijlen te maken?  Feit is dat de importminister Morgan Johansson verleden week de media mededeelde dat zijn land geen “vluchtelingen” meer kan opnemen.  Ze hebben de keuze: terug naar Duitsland of naar Denemarken of zich in Zweden zelf een onderkomen te zoeken.  De grens van het doenbare is bereikt.

Meer hierover: Vluchtelingenparadijs capituleert
Breitbart

FT

3 gedachten over ““Geen geld, geen jobs, geen woning”

  1. En nu gaan we dus de ‘vluchtoorzaken’ in Afrika bestrijden met vele miljarden: de armoede bestrijden, en legale migratie organiseren vermomd als studentenvisa’s.
    ‘De Europeanen geloven dat wij moslims naar hen komen voor een beter leven, maar Allah heeft een Groter Plan’ (Turkse ex-president)

    • @ Frans,

      en dat plan houden ze niet achter de kiezen. ‘t Wordt een fluitje van een cent als ze hen, die hun tegenstrevers zouden moeten zijn, bekijken.

Reacties zijn gesloten.