Hardvochtig vonnis: geen geit!

MijngeitkopieEen nieuwe Amerikaan van Pakistaanse oorsprong kreeg 18 jaar (slechts 18!) gevangenisstraf voor de moord op zijn vrouw.  Hij sloeg haar in 2011 dood in hun appartement in Brooklyn omdat ze hem linzen i.p.v. geit als avondmaal gegeven had.

NOOR HUSSEINDe dader, Noor Hussein, is – ocharme – een typische sukkelaar uit een Prachtland.  Zijn advocaat had niet veel in te brengen tegen de aanklacht.  Als verdediging klonk het:
“Mijn mandant komt uit een cultuur waar hij denkt dat het heel normaal is je vrouw af te ranselen.  Hij gelooft écht dat hij het recht had zijn vrouw te slaan en haar wat discipline bij te brengen.”
Hussein voegde eraan toe: “Ik ben een ware moslim.  Ik maak nooit ruzie met mijn vrouw.”  En probeerde nog te relativeren: “In de naam van Allah…”, zijn vrouw zou eigenlijk, feitelijk, gestorven zijn aan kanker en een hartaanval.
Daarom zat haar lichaam, het bed, de muren, heel de slaapkamer onder het bloed.  En… er is immers geen bewijs, ging hij voort, er zijn geen getuigen.

De advocaat vindt het niet kunnen dat hij zijn vertrouwd Pakistaans eten niet zal kunnen krijgen in de gevangenis.  Hij krijgt geen geit in zijn cel. Dat maakt het vonnis dubbel zo zwaar.
Frontpage

8 gedachten over “Hardvochtig vonnis: geen geit!

 1. Die linzen, dat was mss al de 100e keer? In ieder geval, die moslima’s trouwen nog liever met een woesteling dan met een westerling.

  • Raymond gelukkig dat ze liever trouwen met een moslim Zo laten ze tenminste onze mannen vrij

  • Spijtig dat ik regelmatig wel westerse vrouwen zie die met zo’n woesteling getrouwd zijn en zijn kledingsvoorschriften nog volgen ook. Waarschijnlijk diegenen die in katholieke scholen protesteerden omdat ze een uniform moesten dragen.
   Ik moet erbij zeggen : naar het uiterlijk van deze woesteling minnende te oordelen zouden die anders niet van straat zijn geraakt. En daarvoor neem je toch een pak slaag in koop.

 2. Nochtans zou dat karpetknielertje moeten tevreden geweest zijn met zijn linzensoepje want… volgens het Oude Testament van de Bijbel, verkocht Kaïn zijn “eerstgeborene-recht” aan zijn broer Abel, voor… een bord linzensoep.
  Die Amerikaanse advocaat had béter ter verdediging ingeroepen dat… er te weinig zout in de soep was.
  Zeg nu zèlf, beste Golfbrekersfans, smakeloze soep is toch voldoende reden om zo’n stom wijf dood te slaan, nietwaar?

Reacties zijn gesloten.