Geen enkele ‘vluchteling’ heeft recht op asiel (in tweede betreden Schengenland)

 

Prof. Rupert Scholz, rechter bij het Duitse Grondwettelijk Hof stelt dat geen enkele ‘vluchteling’ recht heeft op asiel en verklaart welke wetten de regering van kanselier Merkel overtreden heeft.

“Er werden belangrijke overtredingen van de wet door de regering begaan.  Het Dublin akkoord* werd veronachtzaamd.  Het Schengen-verdrag** werd niet toegepast.  Men heeft de asielprocedurewetgeving buiten kracht gezet.  Men heeft zelfs art. 16a van  de grondwet, het asielartikel, ook niet volgens de wet gehandhaafd met de verklaring ‘Alle Syriërs krijgen asiel’.  

Het asielrecht is een individueel recht.  Hier moet elke persoon individueel bewijzen dat ze politiek vervolgd worden in hun thuisland.  Men kan dus niet globaal stellen dat alle Syriërs bij ons asiel krijgen.

In art. 16a van de grondwet staat dat niemand bij ons recht heeft op asiel als hij uit een veilig derde land komt.  De vluchtelingen die naar Duitsland reizen, komen allemaal uit een veilig derde land: Oostenrijk, Kroatië, Hongarije, Italië, Griekenland enz.  De asielwetgeving heeft dezelfde inhoud.

De asielwetgeving stelt bovendien dat de Bundespolitie effectieve grenscontroles moet doorvoeren.  Dat is niet gebeurd. (Duitse politie: We hebben slechts 10% der ‘vluchtelingen’ gecontroleerd’).

Het Dublin akkoord heeft dezelfde inhoud als art. 16a: geen asielrecht in een EU-land voor hen die uit een veilig derde land komen.  Ook daartegen werd inbreuk gepleegd.  Ook het Schengenverdrag, dat de gezamenlijke buitengrenzen vastlegt, werd in die zin niet gehonoreerd, daar wij eigenlijk mensen zelfs uitgenodigd hebben naar ons land te komen – illegale grensovertreding der buitengrenzen die Schengen vastgelegd heeft.

Kortom, als Beieren dit als bewijs bij een dergelijke klacht (Nvdr: bij het Duitse Grondwettelijk Hof) gebruikt, dan hou ik deze eventueel zelfs voor succesvol.”

* + ** Hallo, meneer de importsecretaris, hoeveel van de ‘vluchtelingen’ zijn rechtstreeks op het strand van Oostende beland na een gevaarlijke overtocht in een rubber bootje?

FT

56 gedachten over “Geen enkele ‘vluchteling’ heeft recht op asiel (in tweede betreden Schengenland)

 1. vrouwen en kinderen de vluchtelingen van Syrië “de”oorlogsvluchtelingen moeten wij opvangen en behoeden en verzorgen !
  de mannen zijn niet welkom !Zodra het “veilig ” is mogen zij vertrekken.Wij zijn toch geen onmensen.

   • Wet is geen einddoel, maar middel. Bovendien klopt de titel boven dit artikel niet, want in het artikel zelf staat dat er wel degelijk sprake is van een individueel recht, indien men echt oorlogsvluchteling is en dat kan bewijzen. Syriër zijn en uit een oorlogsgebied komen is juridisch gezien voldoende bewijs.

    • Niet volgens Schengen en Dublin akkoorden. Als ze een veilig Schengenland betreden, moet dat land hen asiel verlenen, niet het vijfde, zesde of zevende of een land naar keuze waar het meeste te rapen valt.

    • gezien het grote aantal valse syrische paspoorten is ‘iedereen een syrier zelfs al komen ze uit afghanistan of marokko’. Alleen daarom zou men al aanvullende bewijzen moeten tonen dat men een syrische vluchteling is.
     Dan nog: ze waren geen vluchteling meer maar een migrant op zoek naar het beste land want ze waren al veilig en hoefden niet meer te vluchten.

     Landen zouden ook moeten stoppen met permanente verblijfsvergunningen te geven. Zodra een land veilig is heeft het zijn inwoners hard nodig om de boel weer op te bouwen. Zodra zij terug zijn is er ook weer plek om andere echte vluchtelingen op te vangen.

 2. Duitsland heeft de oorlog al meerdere keren verloren. Ook deze oorlog zullen ze verliezen. De communiste Merkel heeft het Westen opgesolferd met een niet te dragen last, die vooral onomkeerbaar zal zijn. Ze moet onze westerse decadentie nogal haten…

  • Dat is een misrekening duitsland heeft twee wereld oorlogen verloren maar kijk nu eens in Europa wie de dienst uitmaakt niet wij of brussel . maar Duitsland , dus wie heeft er nu verloren.

   • de EU maak de dienst uit nu duitsland is puppie van de nwo meer niet ,en laat zich door de elite overlopen door miljoenen vluchtelingen welke verjaagd worden door de vs de nato en saoedi’s die IS steunen enz

   • Als je ziet wie overal in de wereld aan de touwtjes trekt dan weet je wie de oorlog gewonnen heeft en de dienst uitmaakt.

 3. Zeg dat tegen Den Haag en het COA die trekken zich helemaal niet ergens iets van aan ze drukken je alles door je strot en als je het ergens niet mee eens bent ben je een racsist nou ik vindt het best , maar we hebben er ook genoeg van al die opvreters
  hier onder dak te geven heb er alleen maar last van ruzie maken grote monden en een rotzooi ze flikkeren alles van zich af je kan ze toch ook onze wetten voorleggen.

  • keulen gezien en elders…..?….de oorlog verklaard…dit gaat overal komen….niks van zegge of schrijven dan ben jij die nationalist of fascist etc.

   • Ja, want in Nederland zijn er maar 10.000 verkrachtingen per jaar, gepleegd door overwegend autochtone Nederlanders. Maar het komt toch allemaal door die paar duizend asielzoekers, hè…? Leer nadenken, voor je wat zegt.

 4. Net zoals Joos zei, wij zijn geen onmensen, maar ik word het kotsbeu om belastingen te moeten betalen om al die monden te voederen want ze leven van het ocmw en wie bekostigt dat? Wij den brave Belgische belastingbetaler!!! Nog een bedenking, probeer jij eens in hun land wat zij hier bij ons mogen doen. Voor mij 1 oplossing, zet ze allemaal op een rij en geef me … censuur…

  • Het spijt ons, Luc, maar we moeten een deel van je reactie laten vallen uit zelfbehoud.

   • Wat triest zeg mogen we nu ookal niet meer zeggen wat we denken. En onze mening daar over uiten gaat wel ver he hier

 5. Merkel en co hebben er een hele gevaarlijke rotzooi van gemaakt en hebben bovendien de grondwet verkracht…

 6. sinti worden nog altijd weggejaagd ,ook zij zijn immers ook vluchtelingen ,hun vrijheid speelt dus geen rol ,zij krijgen geen geld bij het OCMW ,

  • Ik vrees dat die vooral vluchten voor de politie, nadat de grond onder hun voeten weeral eens te heet was geworden…

 7. Denk eerder dat ze de verkoop van wapens oorlogswapens een verbieden aan banden leggen en diegene die toch verkopen straffen maar deftig straffen,dan de landen helpen opbouwen en de mensen DAAR ter plaatsen helpen ondersteunen,en ze niet naar hier halen want dit biedt GEEN oplossing voor het probleem,het maakt alleen maar nog meer problemen.

 8. Ga er maar aan wennen , de vluchtelingen stroom 60 miljoen ontheemden in de wereld is niet meer te stoppen , gaat nog wel 15 jaar door. Ze zijn bezig een 3e wereld oorlog aan het ontwikkelen, omdat ze het niet meer kunnen oplossen, Amerika is met die oorlog begonnen en neemt 600 vluchtelingen op en verdienen miljarden aan de wapenindustrie. Nu kunnen wij die klotenzooi oplossen, ongelovelijk. Wanneer komt de waarheid boven tafel , ff googlen NWO, we hoeven het niet te pikken , we worden gepeepeld.

 9. Ik zeg maar zo de poltiek vraagt er zelf om dat de mensen vuurwapens gaan aanschaffen en zelf voor rechter gaan spelen want lood voor de schenen te gaan gooien kost niet veel want het verdedigen van mijn gezin staat boven alles..
  Want wat in Duitsland is gebeurt met die
  Verkrachtingen dat is nog maar het begin er zijn nu zelfs al bendes die samen komen om vluchtelingen het leven zuur te maken zal ik maar zeggen
  Je moet ze allemaal gewoon op de trein of rubberbootje zetten en allemaal terug sturen.

 10. Ik heb eigenlijk maar één opmerking, de Islam hoort niet in Europa!
  Ons westerse leven wordt al jaren aangevallen, aangepast, verdrongen en verpest door de Moslims. Wel met medewerking van al die domme regeringsleiders, die ons leven moedwillig kapot willen maken. Met die stomme Merkel voorop. RIP Europa…welkom Eurabia………..

 11. Och ! Hoe zou je zelf zijn . Je bent geboren in een land waar je als eigenaar van een geit al een hele Piet bent , waar de regeringsleiders in het geld baden (ontwikkelingshulp ) .Je hebt een opvoeding genoten in het teken van Allah. Je bent en voel je totaal nutteloos , onbelangrijk een nul in de maatschappij zoals je vele lotgenoten . Plots hoor je , zoals in een sprookje , het bestaan van het land van OZ of het westen , waar de gebraden kiekes in uw mond vliegen . Uiteindelijk na een grote zwerftocht bereik je eindelijk dat sprookjesland en inderdaad ! Grote spandoeken met ” Willkommen Fluchtelingen” geloel van de plaatselijke bevolking , een fanfare….Op dat moment begint je , jezelf belangrijk te voelen . Je krijgt onderdak, eten , drinken , gratis dit en dat . Op dat ogenblik ben je belangrijk want je moogt ongestraft een grote smoel opzetten als er iets is dat je niet bevalt en inderdaad ze luisteren naar U , ze blijven je beschermen uit schrik voor wat ze noemen extreem rechts . Zelf aanrandingen , verkrachtingen worden zoveel mogelijk in den doofpot gestopt allemaal uit angst voor dat groepje mensen die het niet meer kunnen aanzien , die door de correcten als het echte krapuul worden bestempeld .

 12. Waarom al dit oeverloze inhoudsloze conversatie’s over vluchtelingen houden terwijl dit simpel opgelost kan worden via de Wereld Organisatie bekent als de UN Veiligheidsraad waaronder de Am ERVM 1948 ,als ook de EUR EVRM 1962 onder vallen ?? Moslim-Cultuur is ondeelbaar met welke andere Geloofs Ethiek en Leer. SDus laten we zorgen dat er een oorlogsvrije zone in Land van herkomst wordt bevolen op last van de UN Veiligheidsraad en deze met alle middelen in Land van herkomst in stand houden. Zodra het oorlogsvrij verklaarde gebied door welke troepen dan ook bedreigd worden dit met internationale middelen de kop in drukken het kon in Iraq toch ook ?? Of was dat alleen maar om de olievelden te doen ??

  Er hoeven géén vluchtelingen in Europa te komen laten we in hun eigen Land een oorlogsvrije zone waarbij de E.R.V.M. van toepassing zijn creeren en dit door de UN laten bekrachtigen en klaar is kees,hoeven we alleen maar middelen te sturen ipv ze op te nemen in een Land dat Christelijke leer en ethiek heeft en onderhoudt.

 13. Wie organiseerde de massaverkrachtingen in Keulen en andere Europese steden?De bende in Keulen/geen vluchtelingen!/ was wel goed voorbereid. Sommigen hadden zelfs briefjes bij zich om ranzige zinnen in het Duits te kunnen uitspreken: ik wil seks met je hebben en: trek je kleren uit, wat erop duidt dat de daders vooraf al van plan waren toe te slaan.Volgens minister van Justitie Heiko Maas zijn de berovingen en aanrandingen met Oud en Nieuw afgesproken werk geweest. “Zoiets gebeurt niet uit het niets, daar moet iemand achter zitten”…ISIS?… Volgens politiebronnen,de meesten daders zouden Syriërs zijn,die nog maar kort in Duitsland verbleven.Het is pijnlijk om te zien hoe tuig en criminelen misbruik maken van het asielrecht dat is bedacht voor politieke vluchtelingen.We moeten ophouden naïef te zijn, zegt Hafid Bouazza; ‘ De aanrandingen in Keulen hebben wél alles met de islam te maken.Want dat is niet alleen een religie, maar ook een cultuur, een geheel van opvattingen en gedragingen. En volgens de islam is de vrouw het bezit van de man.’ Ook in Hamburg en Stuttgart werden tijden de jaarwisseling tientallen jonge vrouwen door groepen Arabische mannen omsingeld, betast en beroofd. Dat melden verschillende Duitse media, waaronder Bild en Focus.Vijftig vrouwen hebben aangiftes gedaan.Darya Safai, een Iraans-Belgische tandarts, zegt dat seksueel geweld tegen vrouwen zijn oorsprong vindt in de islamitische cultuur. De daders in Keulen zijn “het slachtoffer van een religieus wereldbeeld dat vrouwen beschouwt als minderwaardige wezens.”…We kennen de methode bovendien al van het Egyptische Tahrir plein.In 2011 werd de Amerikaanse televisiejournaliste Lara Logan op het Tahrirplein in Cairo de kleren van het lijf gerukt en “met de handen verkracht” door een groep van 200 mannen. ..En mensen die commentaar leveren worden uitgescholden voor nazi’s, racisten, opruiers en vreemdelingenhaters!…

Reacties zijn gesloten.