“Geen cent meer naar ontwikkelingshulp”

Met de PVV uit de crisis

Geert Wilders gaat op ramkoers met het kabinet Rutte.  Zijn PVV heeft een reeks voorstellen om uit de crisis te geraken op papier gezet.

Wij halen er een fragment uit:

“Economisch herstel?  Het kan.  Nederland verdient belastingverlaging. Alleen zo komen we uit de recessie.
Hoe komen we aan het geld? Simpel. Geen cent meer naar ontwikkelingshulp. Dat levert meteen 4 miljard op die we hard kunnen gebruiken in eigen land.”
De rest kan u lezen via dit bruggetje “Bedankt Mark”

Of u kan Geert Wilders aan het woord horen in dit filmfragment:

FT

3 gedachten over ““Geen cent meer naar ontwikkelingshulp”

 1. Ontwikkelingshulp is inderdaad verloren geld, maar dat het slecht gaat met NL is vooral te wijten aan een achteruitgang van hun gemiddelde IQ en vernieuwingsdrang. Vergelijk de beursindexen: de DAX doet het uitstekend, de AEX verloor zowat 50% van zijn waarde sinds het veelbejubelde ‘poldermodel’.

  • Dat de AEX het slecht doet heeft meer te maken met het geknoei door regering Rutte dan met het Poldermodel. De massa’s geld die NL mocht ophoesten voor Griekenland zijn er zeker ook niet vreemd aan.
   Bijkomende inlichtingen:
   Het gem. IQ blijkt in NL 102 te zijn, de Corruptie Index 8,9 (10 is totaal geen corruptie). In B. staat het IQ op 98 (30 jaar geleden was dat nog 110) en de CI op 7,6.

 2. Dat is een politieker naar mijn hart met standpunten dat ik 100 % deel.
  Ik vind dat het Vlaams belang dezelfde standpunten zou moeten innemen en onderschrijven. Ik zou graag deelnemen aan de betoging van 29 september in den Haag en dat met de leeuwenvlag.

Reacties zijn gesloten.