Gedoogde infiltratie

Gedoogde infiltratie

Vincent Gilles, het hoofd van de politievakbond VSOA, was vlijmscherp voor  de uitbater van de Brussels Airport Company, die de veiligheidsvoorschriften negeerde en islamitisch personeel recruteerde dat duidelijk sympathie had voor IS.

Na de aanslagen in Parijs stonden sommige werknemers bij de bagagebehandeling zelfs openlijk te juichen. Ook vele werknemers bij de luchthavenwinkels en de schoonmaakdiensten gedroegen zich verdacht.

“Als we die personen dan checkten, trokken we meer dan één keer grote ogen. Het ging niet zelden om zware jongens met een radicaal-islamitisch gedachtegoed die verschillende vermeldingen hebben in hun politiedossier. […] Het lijkt erop alsof er een aanwervingspolitiek die één bevolkingscategorie bevoordeelde is gevoerd op de luchthaven.”

Die bevolkingsgroep, dat zijn natuurlijk de moslims. Jaren geleden waren er al incidenten met personeelsleden van de bagagebehandeling die antisemitische leuzen op koffers van joodse passagiers hadden gekrabbeld. Toen werd dat genegeerd. Men probeerde ons te sussen met de gedachte dat Arabisch antisemitisme en zelfs terreurdaden tegen joden niets te maken hadden met de moslims die bij ons woonden. Nu volgt het bittere ontwaken. Wie sympathiseert met terroristen die joden vermoorden, zal ook meewerken met terroristen die ons willen doden. De oplossing is nochtans heel simpel: geen moslims bij het luchthavenpersoneel, bij het leger of de politiediensten. En zeker niet in kerncentrales!

Marc Joris

Lees ook: Verbod moslimpersoneel op Schiphol onbespreekbaar

6 gedachten over “Gedoogde infiltratie

 1. Ik denk dat Pieter gelijk heeft,

  Jihadexpert Pieter Van Ostaeyen gelooft niet dat Abrini ‘man met hoedje’ is

 2. Geachte Marc Joris, zoals steeds geniet ik van uw bijdragen.
  Ook deze keer de nagel op de kop:

  Ik zou graag de namenlijst kunnen zien van alle personen die ons hun politiekcorrecte maar levensbedreigende beslissingen opdringen, in naam van eender welke ideologie.
  De meest aangegrepen excuusideologie is die van de mensenrechten.
  Hoe naïef, maar ook hoe Misdadig !, is het om werknemers vol met rancunes en misdadige connecties in securitygevoelige werkplekken toe te laten, neen -nog straffer- te Verplichten op te nemen.

  Ik wil hier graag mijn boodschap kwijt die ik als volgt formuleer:
  Wat is er belangrijker voor de Mensenrechters:
  – iemand die een bewezen risico en een potentieel gevaar betekent voor de veiligheid van andere mensen, toch in een werkomstandigheid verplicht te integreren ?
  – of het mensenrecht op totale security, van duizenden die aanschuiven om in Zaventem of elders in te checken ?

  Zoals in alle omstandigheden, in gans onze westerse beschaving, zo heb het toch altijd geleerd, en als perfect coherent beschouwd, eindigt de vrijheid van een individu/gemeenschap zodra de vrijheid van een andere individu/gemeenschap bedreigd wordt.
  Of telt dat principe niet meer?

 3. onze getaande broeders kunnen zich op zoveel vlakken nuttig maken . Als werknemer bij “het ruimerke” bv …den beerput leegzuigen met kans op promotie van derde ruimer naar tweede tot hoofdruimer. Of sigarettenpeukjes opraper in de openbare parken …Het reinigen van openbare toiletten , vuilnisophaler …enz .en ….ge moet er geen diploma voor hebben ! Maar bv concierge in het gebouw van de veiligheidsdiensten , dat zie ik niet zitten

 4. Het Israëlisch Verdedigingsministerie heeft de Israëlische slachtoffers van de terreuraanslag van 19 maart in Istanboel officieel als slachtoffers van vijandige activiteiten erkend. De getroffenen en hun familie kunnen schadevergoeding via de staatsverzekering krijgen, dat is bij wet vastgelegd.

  Weet iemand of de slachtoffers en hun familie van de aanslagen in Brussel bij wet een schadevergoeding kunnen krijgen van het Koninkrijk belgië?

 5. Nu trachten ze de Vlamingen te belazeren door te vertellen dat het moslimtuig zou gezegd hebben dat Brussel eigenlijk feitelijk niet op het programma stond??? Ha ha ha ha ha
  Ik blijf bij mijn instelling nl. Geloof nooit een moslim/islamiet want moslims/islamieten vinden ons kafirs en die mogen, die moeten ze beliegen en bedriegen en liefst nog vermoorden.
  Smijt die barbaarse vuiligheid ons land uit en laat de politie zijn ‘goed’ werk verder zetten en verplicht de rechtbanken op te komen voor “onze” veiligheid

 6. Het gaat hier niet om een gedoogde infiltratie om een opzettelijke via de diversiteit!
  Vincent Gilles van het VSOA zegt wel iets, maar zeker niet alles.
  Over wie voor deze 5de colonne binnen het ganse overheidsapparaat verantwoordelijk is, zwijgt hij ook.
  Het is te zeggen : moet hij zwijgen. Ofwel zegt men alles, ofwel zwijgt men.
  De tekst van Mr Joris is het zoveelste geklaag .. over de islam, maar als men zoals Biedermann de Brandstifter binnenhaalt en houdt, dan moet men nadien niet komen klagen als het “kot in brand staat” . Het is dan ook Biedermann die moet aangepakt worden.
  In dit laatste geval komen we terecht bij de verraders, de zetbazen en de “groot importateurs” zoals Soros. Ik verwijs ook naar de recente publicatie met de video van Timmermans. Uiteindelijk komen we dan terecht bij het “klootjesvolk” dat voor deze invasies en ook infiltraties stemt en blijft stemmen !! Dit is en blijft de essentie van de ganse problematiek.
  Nog een detail t.a.v.Mr Joris : Als U klaagt over antisemitische gedragingen op de luchthaven , wat doet ICTS daar dan ??? Die zitten ook op Schiphol.!!!

Reacties zijn gesloten.