Gaza, waar Gaia niet thuis is

“In Groot Brittannië is er opwinding ontstaan over Australische runderen die in de Gazastrook op walgelijke wijze gemarteld worden. De arme beesten worden uit open vrachtwagens getrokken met touwen aan hun poten, zodat ze op hun rug vallen. Ze worden in hun poten geschoten, er worden messen in hen gestoken, ze worden omver getrapt. De doodsbange dieren, de ogen wijd open gesperd, proberen te ontsnappen, maar worden met stokken in een hoek gedreven. Dit alles gebeurt niet in het in het geniep. Een wijde kring opgewonden mannen en jongetjes doen eraan mee. Dit mag dan rituele slacht heten, maar het is in werkelijkheid een lynchpartij door een volk dat kennelijk geen beschaving kent, maar gedreven wordt door sadisme.”

“De EU maakte sinds 1994 al 5,6 miljard euro over naar de Palestijnse gebieden. Dit geeft de Palestijnen de kans om niet meer zelf hun economie op te bouwen, maar te leven van de hulp, die in de praktijk ook nog eens massaal komt bij niet bestaande banen en niet bestaande hotels. En van dat geld kunnen ze dus ook Australische runderen kopen, of runderen uit welk andere Westerse land dan ook. Om er lekker tekeer op te kunnen gaan.”

Joost Niemöller in De Nieuwe Realist

en het artikel met video  in de Telegraaf

Er doen tientallen filmpjes de ronde op YT en andere media.  Ze zijn er fier op te kunnen tonen welke monsters ze zijn.

FT

11 gedachten over “Gaza, waar Gaia niet thuis is

 1. Ik heb dat youtuube maar half bekeken en het afgezet. Ik voel mij teveel mens om die “helden” bezig te zien . Iemand die een weerloos dier of mens op dergelijk manier behandeld en zich daarbij nog heldhaftig voelt , moet afgemaakt worden. Dit heeft volgens mij niets meer te maken met halal slachten maar is een uiting van puur sadisme , zijn onmacht uiten tegenover weerlozen. Het is mijn overtuiging dat de meest vrome islamiet , die zijn religie nog beleeft als een ” GODSDIENST” zijn afschuw zal uiten , op dezelfde manier als ikzelf. Een tijdje geleden zag ik op een youtuubeke hoe hamas clownen met een motorfiets een lijk achter zich aanslepen door de straten. De haat bij die halve diersoort is enorm en heeft volgens mij het laagste IQ ter wereld . Nietemin voelen de Eurpese leiders zich geroepen om ze te steunen , of wat is politiek toch een grote smeerlapperij samen met zijn uitvoerders

  • Volledig akkoord, René, maar als wij – en andere kritische media – het niet onder de aandacht brengen, wie zal het dan doen?

 2. Wanneer zullen er voldoende mensen zijn die met hun afschuw niet meer in de zetel blijven zitten?

 3. Inderdaad…waarom gooit gaia deze beelden niet op internet…zwijgen is instemmen.

 4. Winkels en supermarkten die hier in Belgie ook halalvlees aanbieden en verkopen zijn hierdoor ook medeschuldig aan zulke praktijken.

 5. Beste Herman,
  Michelleke ven GAIA zal deze beelden niet verspreiden. Hij is immers een linkse rood-groene rakker. En waar halen de linkse rakkers hun stemmen? Juist bij het “volk” dat deze beestigheden uithaalt.

 6. Wij nationalisten moeten niets verwachten van mensen van Gaia Vergeet niet dat die Islamitische dierenmishandelaars in feite hun vrienden zijn en dat ze daarover zwijgen in alle talen en het toont voor de zoveelste keer dat we gelijk hebben, dat Islamietisch volkje behoort hier niet thuis

 7. Die swartes in Suid-Afrika is nie veel beter nie. Gelukkig is daar nog wette wat sulke praktyke in die beter woonwijke verbied, maar in die swart woonwijke kan dit soms erg barbaars aangaan.
  Swartes is ook nie almal liefhebbers van troeteldiere nie, en president Jacob Zuma het self eendag groot kritiek in die media ontlok toe hy gesê het “hy kan nie verstaan waarom blankes geld bestee om hul diere na veeartse te neem nie.” In sy kultuur, het hy gesê, sou dit ‘n verkwisting van geld wees om vir ‘n beseerde of siek dier te betaal. Hulle sal ‘n hond liewer sien ly, eerder as om dit na ‘n veearts vir behandeling te neem.

  • Dus voor wat mij betreft hetzelfde voor hen als wat ik reeds schreef.
   Psychopaten!

Reacties zijn gesloten.