Gaat West-Vlaanderen nu eindelijk ook wakker worden?

Gewoon van de pot gerukt, ze komen terug voor medische verzorging!!!!
En? Krijgen ze nog een zakcentje mee als ze terugkeren?!!!
Waren het asielzoekers, (boot)vluchtelingen?!!! Andere zielegoarts?!!!
Wie beslist hun toelating in Vlaanderen, laat dat crapuul op ons los en deelt onze zuurverdiende en afgedragen loon en belasting aan hen uit?!!!
Een greep uit de media;
In totaal werden er simultaan 21 huiszoekingen uitgevoerd: 10 in Oostende, 2 in Bredene, 2 in Antwerpen, 1 in Jabbeke, 5 in Leuven en 1 in Namen. Er werden 16 arrestaties verricht en er werden tal van inbeslagnames verricht.
Uit het gerechtelijk onderzoek in West-Vlaanderen bleek niet alleen dat één persoon uit Oostende deelgenomen had aan de jihad in Syrië, gewond raakte en naar België teruggekomen was voor medische verzorging, maar ook dat andere personen actief waren in Syrië, om er “vermoedelijk” deel te nemen aan gevechten.
‘Het gaat onder andere om Tsjetsjenen die opleiding zouden hebben genoten en ervaring zouden hebben opgedaan in o.a. Syrië, Tsjetsjenië en Afghanistan.
’Hallo!!! Ervaring opgedaan??? In wat?? In koppensnellen, verkrachten, stenigen, moorden!!? En dat zit hier, dat ongedierte verzorgen we, voeden en onderhouden we.
Het gerechtelijk onderzoek te Antwerpen focuste zich eveneens op een groep van uiteindelijk zes Tsjetsjenen uit de regio van Leuven, en hun mogelijke betrokkenheid bij het beramen van een aanslag in België?!!
Mijn toetsen van vraag en uitroepteken weigeren nog dienst, de toets met de middelvinger doet het echter nog uitstekend, en die gebruik ik voor onze beleidsmakers, de idioten die dit toelaten.
islam

2 gedachten over “Gaat West-Vlaanderen nu eindelijk ook wakker worden?

  1. Die zijn straks weer allemaal vrij bij gebrek aan bewijzen. Wat wij nodig hebben is een flinke knal.

  2. Dat herinnert mij aan de uitspraak van Ward De Bever, in het heetst van de jihadcommotie:

    “Ik wil niet dat jihad-strijders die in Syrië misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan, zomaar opnieuw in Antwerpen kunnen rondlopen. En het is al helemaal onaanvaardbaar dat ze hun strijd financieren met de uitkeringen die ze in ons land krijgen”.

    Daar hebben we achteraf niet veel meer van gehoord. Waar we nog wel vanalles van gehoord hebben, is hoe er met geld zal worden gesmeten voor opvang en deradicalisering.

    Merk trouwens goed op dat de uitspraak van de Heer De Wever kan geïnterpreteerd worden dat alleen strijders die in Syrië (hierin ligt reeds een geografische beperking) misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan, niet in Antwerpen (nogmaals een beperking, quid de rest van het Belgische grondgebied) kunnen rondlopen. En als dat allemaal nog niet voldoende is om de mogelijke consequenties van zijn uitspraak te annuleren, rest nog altijd de hamvraag: hoe ga je in godsnaam bewijzen dat de terugkeerders in Syrië misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan. De advocatuur zou er in alle geval veel beter van worden. Maar dat mag geen verrassing zijn.

Reacties zijn gesloten.