Gaat in Zwitserland het licht uit?

Het zat eraan te komen.  De EU gaat in vijfde versnelling om Zwitserland tot de orde te roepen.  Na de dreiging van mogelijke grenscontroles, gebruikt de EU-Commissie nu het chantagemiddel van stroomvoorziening.

Lees meer over de Breznjev-doctrine

en kijk hier naar een fragment van Terzake

 

4 gedachten over “Gaat in Zwitserland het licht uit?

  1. De heer Annemans en het Vlaams Belang kan eisen wat het wil, geen kat zal er rekening mee houden. Ooit benaderde het Vlaams Belang het miljoen kiezers die werden in eigen land binnen het ondemocratische dictatoriale cordon sanitair geplaatst. Op EU niveau gaan de dictators nog driester te werk als ooit ter voren. Het bewijs, een ganse bevolking zonder stroom zetten, ik vraag me af of ze zo een “maatregel” ook zouden nemen tegen een islamitisch land?

  2. Dat EU-gedrocht is volstrekt allergisch aan democratie, hadden we dus een andere reaktie verwacht?

  3. Dat lijkt me paniekvoetbal . FC Europa tracht zijn club te redden . Zwitserland is niet het enigste land dat vraagtekens plaatst . Het lijkt me , dat het startsein werd gegeven om FC Europa te degraderen van 1-ste klas tot “amateurs” Het is normaal dat de nieuwe dictators zich weren zoals duivels in een wijwatervat . Er staat te veel op het spel , vooral dan , voor al die geldsnoepers , heel dat parlement en hun aanhangsels . Het is tasten in het duister , hebben die , bij ontbinding van heel dat circus , recht op een leefloon ? . Laten we hopen dat de Verenigde staten van Europa slechts een kwade droom was , waar wij vlug in ontwaken . Spijtig dat reeds zoveel kwaad werd veroorzaakt . Het zal een tijdje duren vooraleer de Europese landen terug normaal kunnen functioneren . Van Rompuy “Go Home” wordt lid van de partij van uw zuster ! Daar kun je uw fantasie de vrije loop laten en onzin uitkramen zonder dat het opvalt ! Barosso maak je geen zorgen meer over uw overwicht , nog een beetje geduld en je zult spontaan afvallen . Schulds er is een plaats vacant als secretaris van de Duitse groene regenboogpartij , de vorige is gaan samenwonen met een vent !

Reacties zijn gesloten.