Francken geeft de voorzet…

… zoals Bracke het hem bij een vorige regeringsvorming voordeed. Herinnert u zich de ingestudeerde terechtwijzing van de Grote Leider: “Bracke heeft voor zijn beurt gesproken”. Stoute Bracke. Net hetzelfde scenario als vandaag met een andere acteur, die eventjes – voorbarig – te loslippig is. Stoute Francken.

Waar is de kracht der overtuiging gebleven? Of werd die samen met de kracht van de verandering begraven in de ministeriële kabinetten?

Francken wil confederalisme laten vallen

Bij ‘De Ochtend’ in Radio 1 gaf Francken toe dat de N-VA het confederalisme moet durven los te laten om onderhandelingen over een regering met de PS mogelijk te maken. Lees verder…

Ter herinnering deze profetische woorden van de Grote Leider: “Men kiest voor verandering, maar men krijgt ze niet!”.

1 gedachte op “Francken geeft de voorzet…

 1. De poppenkast van de politiekers ziet men; maar de echte machthebbers achter de schermen niet. Bij de machthebbers horen de leiding van het grootkapitaal dat blijft inzetten op Belgie koste wat het kost.
  Daartoe laat men zelfs de stalinistische PS het land en de dans verder leiden.

  De N-VA lijkt dus achter de schermen gebonden aan de hogere machten. Indien ze daar niet radicaal mee breekt, zal de partij haar ondergang tegemoet gaan.

  Oproep aan de leiding van N-VA en Vlaams Belang : neem ontslag uit de Vrijmetselarij indien je daar toe behoort; blijf bij vrouw en kind(eren) in plaats van uw tijd te versmossen in de dure clubs zoals “Cercle de Lorraine”; onthoud dat elke stap dat je het christendom uitroeit een stap gewonnen is voor de islam.

  Kortom : neem een voorbeeld aan Midden-Europa, waar bvb. in de hoofdstad van Slowakije nog wel een grote betoging voor het gezin en tegen abortus mogelijk is.
  Als je over “Vlaamse identiteit” spreekt : doe er iets aan; en verwar Vlaamse ontvoogding niet met de Verlichting en de weldaden van de Franse Revolutie!

Reacties zijn gesloten.