Focus… focust op foute foto…

… bij een artikel waarin twee broertjes – “vluchtelingen” het zodanig bont maken op school dat ze uit de school verwijderd worden.

Dit is het verhaal:

Duidelijke titel: Kinderen en opvoeders geslagen. Agressieve broers intimideren (pesten) kinderopvang. Nu dreigen ze buitengegooid te worden.

Volgens de burgemeester zouden de twee broers (1ste en 3de leerjaar – hun leeftijd is onduidelijk…) andere kinderen en volwassen opvoeders/begeleiders herhaaldelijk geslagen en gekwetst hebben. Materiaal werd beschadigd. Straffen hielp niet. De opvang zou al het mogelijke gedaan hebben om de gewelddadige kinderen te temmen. Tevergeefs. Ze werden van de groep gescheiden, maar dat hielp ook niet. Ze liepen ook meermaals weg of verstopten zich. Straffen hadden geen effect: zo mochten ze bv. niet mee gaan zwemmen of aan een andere uitstap deelnemen. Praten met hun ouders bracht ook geen zoden aan de dijk, ook al begrepen zij wel voldoende Duits. Het zijn “vluchtelingen” uit een onbekend land. De jeugdinstanties van de overheid werden ingeschakeld.

Als laatste maatregel – om de andere kinderen, het personeel en de inrichting te beschermen, zou burgemeester Runkel zich nu gedwongen zien de broers de toegang tot de kinderopvang te weigeren. Het regent immers klachten van de ouders der andere kinderen en het personeel heeft ermee gedreigd hun ontslag in te dienen. (…)

En dit is de begeleidende foto bij Focus. Voor hoe dom houden ze ons?

Zwei Grundschüler sollen einen Hort in Bad Lauchstädt derart drangsalieren, dass die Stadt als Träger die Kinder nun rauswerfen will. 

3 gedachten over “Focus… focust op foute foto…

  1. Heel veel studies zijn er al aan te pas gekomen over, de gekweekte rassen, afwijkingen zowel mentaal als fysiek.Onze culturele verrijking , ze missen een aantal genen door overkweken-, en zijn makkelijk te programmeren. Het paradijs van Adam en Eva, koningskinderen, Egyptische goden zijn er aan ten onder gegaan.

  2. Iedereen die naar ons land komt duidelijk maken dat hier enkel onze normen & waarden en onze seculiere wetten aan de orde zijn die door iedereen gerespecteerd moeten worden en dat vreemde bullshit zoals islam hier niets te eisen hebben, die zwijnerij moet zelfs verboden worden in ons land want wij zijn tegen geweld en respecteren onze vrouwen en kinderen, die mosselketen moeten omgevormd worden tot zwijnenstallen dat is niet moeilijk want eigenlijk feitelijk zijn ze het al.

Reacties zijn gesloten.