8 gedachten over “Explosieve Olympische Winterspelen?

  1. Schaf de OS af, we zien al meer als genoeg sport het hele jaar door. 100 jaar geleden hadden ze nog zin, nu zijn ze totaal achterhaald.

  2. Raymond ik ga niet helemaal accoord met uw stelling dat ze die evenementen zouden afschaffen. Heel de wereld kijkt toe hoe diverse landen het tegen elkaar opnemen in dat sportief gebeuren Nu kan heel de wereld zien , op welke manier de Allah-klootlikkers deelnemen aan dat sportgebeuren . Ik hoop dat daardoor de wereld zijn ogen gaat opentrekken en heel dat verwerpelijk circus van de kaart gaat vegen . Haat , oorlog en onderwerping is hun doel . Het zijn een- cellige “Untermenschen ” niet meer of minder en dienen te worden uitgeroeid

  3. Ook de Moslims willen niet dat deze spelen worden afgeschaft, daar zij dan geen bomaanslagen meer kunnen doen en zo een aanslag op die spelen dat zorgt toch voor een enorme publiciteit voor de volgelingen van de godsdienst van de vrede

  4. Zondag heeft de politie op het sint-Jansplein een aantal langbaarden opgepakt, ze bleken in het bezit te zijn van explosieven voor heel het sint-jansplein op te blazen.

  5. Nee, Zondag kwam ik daar langs en daar stond een politiemacht, wat later kregen we van een ‘insider’ deze informatie. Op het plein blijken nogal wat strijders en dealers bijeen te hokken..

  6. Iedereen die kan tellen weet wat 1 + 1 is. Het is slechts een kwestie van tijd en plaats. Hoe er nog een overheid geduld wordt die grandioos faalt op alle gebied is de vraag van één miljoen.

Reacties zijn gesloten.