“EUSSR” in vergelijking met “USSR”?

Ondergang van het zoveelste rijk

EUSSR” is historisch meer dan gerechtvaardigd in vergelijking met “USSR”.
Destijds zowel als nu worden naties, die onderling niet verschillender kunnen zijn, gedwongen “verenigd”.
In beide gevallen is het een pure machtskwestie.
In beide gevallen bestaat er een schijnparlement zonder enige betekenis, die in schijnverkiezingen bevestigd wordt.
In beide gevallen heerst er in werkelijkheid een kleine, afgeschermde bende, hier de “Europese Commissie”, daar het “Politbureau”.
Allebei hadden “commissarissen”, die naar goeddunken en volgzaamheid benoemd worden.
Het einddoel van de beide is ook gelijk: Het scheppen van een “nieuwe mens”.
Beide logen en liegen over de ware, verrotte toestand van hun “unie” en leiden een luxe leven, terwijl zij de bevolkingen uitzuigen.
Beide zijn dictaturen van het zuiverste water.
En wat de zogenaamde vrede in Europa betreft: De door de EUSSR en de NAVO ontketende oorlog was natuurlijk geen oorlog, maar een “vrede behoudende” maatregel.

http://ejbron.wordpress.com/2014/02/01/over-de-meer-dan-gerechtvaardigde-historische-vergelijking-tussen-de-eussr-en-de-ussr/

1 gedachte op ““EUSSR” in vergelijking met “USSR”?

  1. Het is toch hallucinant , onwaarschijnlijk dat , zo bestempelde ,niet correcte partijen die samen met zijn gelijkgestemden een minderheid vormen, het zoveel beter weten , wat er dient te gebeuren om het volk daadwerkelijke te dienen en hun veiligheid te waarborgen . Zij staan tegenover een legertje geleerde bollen , top magistraten , de crème van de rechtsgeleerden , politici om “U” tegen te zeggen bijgestaan door psychologen , sociologen , antropologen , astrologen , seismologen en dergelijke “logen” Ze helpen bewust of onbewust heel onze samenleving naar de bliksem en rollen de rode loper uit voor vreemde culturen en mulicriminaliteit . Dat komt omdat zij weliswaar hebben gestudeerd maar niet hebben geleerd om ” na te denken” . Een faculteit aan de Uni ” leren nadenken is een dringende noodzaak geworden ! Geen professoren , maar mensen met gezond verstand die moeten leven in de dagelijkse realiteit .Niet in een ivoren toren leven , van de ene receptie naar de andere rijden in dure exclusieve auto’s , met chauffeur en hun zakken vuillen tot ze barsten .

Reacties zijn gesloten.