Europese leider van het jaar: het grote dilemma

EUSSRBegin niet aan ons verstand te twijfelen als wij een tekst overnemen van de kwaliteitskrant HLN.  Wij hebben het bewuste artikel twee keer gelezen om zeker te zijn dat er vanmorgen geen hallucinerende paddenstoelen in onze koffiebonenmengeling geraakt zijn.

Guy Verhofstadt, bejubeld fenomeen in de belgische politiek, ooit schrijver van zijn Burgermanifesten, al jaren een nukkige, hatelijke, hyperkinetische profiteur van allerlei parlementen, werd genomineerd.  Neen, niet voor een plaatsje in de Boerhavestraat in Antwerpen of een open-plaatsing in Geel, (eigenlijk hoort hij in gesloten instelling), maar wel wegens zijn verdiensten als “grote Europeaan”.
En hij is in goed gezelschap.  Ene Daniel Cohn-Bendit, bekend in kleuterscholen als kindervriend, staat ook op het lijstje.  Wij voegen hier een video bij waarbij de zever uit zijn mond loopt als hij het over zijn omgang met kinderen heeft.  Niet dat wij Verhofstadt van dergelijke feiten verdenken: zijn verdiensten bij het onderuit halen van zijn eigen volk zijn zwaar genoeg.

 Lees het artikel, wind u niet op.  De optie “tegenstem” bestaat niet.  Tenzij u met deze bende afrekent op de énige manier: in het stemhokje.

“Guy Verhofstadt is een van de zes genomineerden voor de European Leader of the Year Award. De zes werden uitgekozen door een jury van The State of the European Union, een vereniging van een aantal consultancybedrijven en economiehogeschool INSEAD, voor hun sterk engagement voor het Europese project, hun capaciteit om te verenigen en om positieve verandering te brengen in Europa.

Ex-premier Verhofstadt, fractieleider van de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa, werd samen met Daniel Cohn-Bendit genomineerd. Samen schreven zij het boek ‘Voor Europa!’. Verder werden ook ook de president van de ECB, Mario Draghi, de voormalige voorzitter van de Europgroep, Jean-Claude Juncker, parlementslid Doris Pack, Europees commisaris Viviane Reding en de Poolse premier Donald Tusk genomineerd.

Alle Europeanen kunnen online stemmen op hun favoriete kandidaat en op 6 juni zal de winnaar bekendgemaakt worden tijdens een galaceremonie die volgt op het evenement The State of the European Union in het Egmontpaleis in Brussel.”

FVE

3 gedachten over “Europese leider van het jaar: het grote dilemma

  1. Mag Fikken er fijntjes aan toevoegen dat de N-VA ook achter die pedofiel staat ?
    Dààrmee merkt men duidelijk dat “de bende van Ward de bever” hedendaagse volgelingen zijn van de god Janus (die had ook twee smoelwerken !)

    • Dat mag en moet. We zullen er eens een artikel aan wijden wat de EVA (Europese Vrije Alliantie), waarvan de N-VA deel uitmaakt, allemaal mee goed gekeurd heeft. Frieda Brepoels leek wel gehersenspoeld. En we kunnen onmogelijk vatten dat een man als Mark Demesmaeker zich in dat entourage goed kan voelen.

  2. Geachte redactie,
    Het laatste waar ik jullie zou van verdenken is wel dat jullie aan de hallucinerende paddestoelen zouden zitten. Ik denk eerder dat die jury er aan gezeten heeft, nee zeker weten. Houden jullie het maar op een frisse Duvel.

Reacties zijn gesloten.